İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Bende Aykut Coşkuna gidiyorum aıle doktorumuz,bıraz pahalı ama kadın saglıgı cok onemlı.Henuz bebek dusunmuyoruz ama ılerıde olacak,doktorum olduğu ıcınde çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de izmir de resmi hastanede görev yapan iyi bi jinekolog arıyordum haftaya gidip muayene olur ve memnun kalırım inşallah şimdiden tavsiye için teşekkürler.

ankara akay hastanesi op. dr TOLGA ECEMİŞ, mükemmel bir doktor..
doğumu bu hastanede yaptım. çok memnun kaldım.

selamlar kızlar istanbul avrupa yakasında aşılama için tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varmı varsa yazarsanız çok mutlu olurum

istanbul.cankat kadin sagligi merkezi - dr cihan erdogdu

birde arkadasimin doktoru vardi harika bir kadin, doktorum cok eskiden beri doktorum olmasa ona giderdim.

jinepol kadin sagligi tup bebek merkezi - dr basak direm

bende ıstanbulda nısa hastanesınde necla sengıl e gıdıyorum cok memnunum drumdannn sempatıkkk

iyi akşamlar arkadaşlar.. of kafam cok karısık...antalyada guvenebilcegim bir doktor arıyorum.... bugun yasam hastansesinde bi doktora gittim fakat bilemiyorum sanki kanım ısınmadı gibi.. kocamda pek sevmedi.. lutfen yardımcı olurmusunu onerilerinizi bekliorum

Herkese merhabalar...
Üşenmedim, 59 sayfayı ve her mesajı tek tek okudum ve bana yakın olanları not ettim :)
Bir bayan olarak bunu söylemekten utanıyorum ancak; çevremde Erkek doktorların Bayan doktorlara göre daha anlayışlı, özenli vs. olduğu söyleniyor. Kime sorsam erkek doktor seç diyor, Neden? Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Gördüğüm kadarıyla burada bayan doktorlar önde gidiyor. Utanıldığı ve daha rahat olunacağı düşüncesiyle mi bayan doktorlara yöneldiniz?
Son sorum:
Doğumu kapsayan sağlık sigortası yaptırıp da hamilelik dönemi geçirmiş/geçiren arkadaşlar var mıdır? Onlar nasıl doktor seçtiler?

canım valla ben hep erkkek jinekoloklardan yanayım vede doktorumda erkekti taki son iki ay kalana kadar baska bir hastaneye baslamıstı bende baska bir doktorla devam ettim yine aynı hastanede oda bayandı ne bileyim bana erkekler daha anlayıslı ve tecrubeli geliyor

selam arkadaşlar..istanbul avcılarda oturuyorum...burda tülay hanıma gittim rahim ağzında yara var leep yapıcam ama genel anesteziyle dedi..fakat ben operasyona gittiğim gün kendisinin alakasından memnun kalmadığım için masadan kalktım ..bana bu civardarlarda iyi bir jinekolog önerirmisiniz ...

Leepin genel anesteziyle yapıldığını ilk kez duydum, sonuçta çok acı veren bir işlem değil, neden öyle yapacaktı acaba :uhm:
Bence oradan gitmekle iyi yapmışsın canım.

arkadaşlar vajinusmus hastasıyım ADAM AKILLI BU ıŞTEN ANLAYAN bi doktor varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum mehmet zihni sunguru duydum bi arkadaş önerdi ama nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ayrıca gerçekten buı işi yapğabilecek birimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun

kendi doktorumu tekrar tavsiye edeyim..
OPR.DR.Ersan Şener
O bir doktordan çok kahramanım..ınanılmaz insancıl,yardımcı,ilgili bir doktor.Çok doğru tespitleri ile yönlendirmeleri nokta vuruşu yapıyor.Sizin hassasiyetinize saygı duyuyor en önemliside anlıyor.
Samsundaysanız bir kere olsun deneyin derim.Pişman olmazsınız.

bu doktor nasıl bi tedavi uyguluyor ücreti nasıl bilgi verirmisiniz

slm arkadaşlar yarın prof dr fatih durmuşoğluna gidecem randevum var..ıyı bı dr oldugunu soyledıler..acaba gıden arkadaşlar var mı?Gerçı yarın anlaşılacak ne olduğu...

kizlar istanbulda avrupa yakasinda tavsiye edeceginiz bayan doktor var mi??
guleryuzlu,gerekli testleri biz soylemeden yapan biri olsun..daha once gittigin bir yer vardi cok seker bir bayandi ama ilac yazdi yolladi..bende o stresle test istemek aklima gelmedi.ama bir doktor olarak onun yonlendirmesi gerekti..bu yuzden tekrar gitmek istemiyorum.bilmiyorum belkide gerek gormedi..

arkadaşlar Mecidiyeköy civarında bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu aramaktayım.
Bi fikri olan var mı?
Lütfen yardım!

benim çok memnum kaldığım ve güvendiğim doktorumun ismi HÜSEYıN CEYBERı-ıZMıR-BORNOVAa.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…