İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

canım fatih durmuşoğlu hakkındaki yorumlarını yazarsan sevinirim.ben de gitmeyi düşünüyorum da ondan.geçmiş olsun

izmir 9 eylül hastanesi doç.dr.erbil doğan.ekibiyle çok uyumlu ve sakin bir insan.

ben çok memnun kaldım özellikle doğumda ama asıl branşı tüp bebekmiş.

zeynep cigim özel mesaj yazdım...sana tavsiiye edebilecegim dr: medical parktan dilek erdogru ben ona gidiyorum.

a.s.Ben ELİF ULUDAĞ epidural doğum yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım ama doktorumun gülücüğü yeter her zaman çok teşekkür ederim ÖZGÜR TETİKCAN CÖMERT

Son düzenleme:
canım fatih durmuşoğlu hakkındaki yorumlarını yazarsan sevinirim.ben de gitmeyi düşünüyorum da ondan.geçmiş olsun

sagol canım...fatıh durmusogluna gıttım..doktor cok soguk geldı bana muayenemı bıle ustun köru yaptı kısaca hıc memnun kalmadım..bıde muayene ucretı bıraz fazla ben özel muayenesine gıttım

ankara medıcana ınternatıonal hastanesinde ki kadın hastalıkları doktorları ya da ankarada başka konusunda uzman dr tavsiyelerinizz???????

antalyada figen demir i öneririm...

konya hikmet karabacak ve ayfer bala

ama bana faydaları yok malisef çünkü ben izmirdeyim riskli gebe grubundayım dr ihtiyacım var...

tavsiyeleriniz ne??

murat celiloğlunu tanıyan var mı??9eylül de profmuş..
ay her sayfaya yazdım bi allahın kulu cevap yazmadı..

canım 9 eylülün doktorları çok iyi benimde doktorum Erbil Doğan dı ben çok memnun kaldım ama artık tüp bebekle ilgileniyormuş.

izmir kent hastanesinde orçun sezer var çok ii bi doktor hem de cok pozitif tavsiye ederim.

arkadaşlar bende medical park göztepe hast.serdar koç u ısrarla tavsiye ederim.kendisi tüp bebek uzmanı.çocuk sahibi olmak isteyen bayanların serdar beye gitmesini kesinlikle tavsiye ederim.

avrupa şafak hastanesi inçi öz çok çok iyi bir dr güler yüzlü hoş görülü ve çok ilgili bir dr şiddetle tavsiye ederim

kardelen kardeşim ben serdar beyden çok memnunum.kesinlikle öneriyorum benim şuan bebeğim yok.orda aşılama sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım.sebeplerini araştırdı doktorum.şimdi çıkan sonuca göre tedavi uygulanacak bana.dr. soran herkese ısrarala tavsiye ediyorum ve giden herkez memnun.çünkü serdar bey çok anlayışlı ve iyi bir doktor.ordaki diğer 2 doktoruda tanıyorum ama serdar beyden başkasını önermiyorum.eğer gidersen bana hak verirsin.bütün kurumlarla anlaşması var.bende ssk lıyım.senin problemin tam olarak nedir.eğer aşılama gerekiyorsa bu konuda doktor yönlendiriyor zaten.muayene ücrt şuan 65 tl.aşılama ücreti 600 tl.ilaçlara rapor çıkarabiliyorlar.tüp bebekse ondada kolaylık sağlıyorlar.eğer gidersen fikrini öğrenmek isterim.allah yardımcın olsun.inşallah hepimizin hayırlı evlatlarımız olur.

opr. dr. berra önsoy gidemez.
harika bir kadın doğum uzmanı.
bir bayan anca bu kadar tatlı olabilir.
bahçelievlerde muayehanesi var kızlar.
kesinlikle tavsiye ederim.

erhaba S1907 ozelden mesaj atmayi denedim ama olmadi acilen bayan jinekolok ariyorum lutfen xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Kozyatağı Acıbadem hastanesinde Elif Meşeci'ye tavsiye üzerine gittim. Çok memnun kaldım. Çok canayakın ve ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

canım ben bikaç defa bayan doktora gittim hiç memnun kalmadım hemdeözel hastane olmasına rağmen ikikere erkek doktora gittim ve çok memnun kaldım
avcılar anadolu hastanesi Özcan karademir kesinlikle tavsiye ederim çok kibar bir beyefendi 30lu yaşlarda tüm sorularınıza cevap veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…