neşe merhaba ben kardeşim için çok araştırdım.andeva yıldız da fatma seda soylu birde anadolu hastanesinde gürkan zorlu çok iyi yorumlar var bilemiyorum.birde allah korusun bir risk halinde üniversitede hoca inanç mendilcioğlu var dosya açılması gerekiyor senin adına...önce muayene olunmazsa ilgilenilmiyor diyorlar acil olarak kaldırılıp memnun olanlar var karışık anlayacağın...herşey gönlünce olsun...
gata da prf dr ali ergün kesinlikle gözün kapalı güven.askeri karnen yada herhangi sağlık karnen yoksa da sabah erken gidip döner sermayeye ücretini yatırıp muayne olabilirsn.ama ara hangi günler orda öğren yada hastaneyi arayıp kadın doğum bölümünden öez muaynehanesinin numarasını alabilirsin.hastane yoruyor insanı ama fiyat uygun.ama hastaneyede gitsen özelede gitsen sağolsun çok ilgilidir.geçmişolsunmerhabalar, ankara'da yaşıyorum. Yeni gebeyim. Bana önerebileceğiniz bir doktor ismi var mı? Acaba hastanede de çalışıyor olsa daha mı iyi olur. Tahlil ve ilaç alma konusunda sorun yaşamamak için.
Yrd. Doç. Dr. Herman İşçi
İstanbul Bilim Üniversitesi
Avrupa Florance Nightingale Hastanesi
Tel: 0212 212 88 11
İşinde bilgili, saygılı tek kelimeyle mükemmel bir doktor.
evet kesinlikle katılıyorum mükemmel bi doktor....