Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ANKARA,DA LİNA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİNİ TAVSİYE EDERİM.ŞÜKRAN HANIM ÇOK İYİ BİR KADIN DOĞUMCU VE SSK'LILARA'DA BAKIO.MERKEZDEKİ BÜTÜN DOKTORLAR BAYAN VE ŞÜKRAN HANIM Bİ ARKADAŞ GİBİ DAVRANIO KESİNLİKLE YABANCILIK HİSSETMİOSUNUZ VE ÇOK BİLGİLİ BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM HERKESE.
TEL: Adres:
Şehit Danış Tunalıgil Sokak No:11 Maltepe/ ANKARA / TÜRKİYE
Tel 1:
03122326802
Tel 2:
03122326805
Fax:
03122320030
istanbul.cankat kadin sagligi merkezi - dr cihan erdogdu
birde arkadasimin doktoru vardi harika bir kadin, doktorum cok eskiden beri doktorum olmasa ona giderdim.
jinepol kadin sagligi tup bebek merkezi - dr basak direm
merhabaa arkadaşlar bende 8 aylık evliyim korunmaamıza rağmen hamilelik hala gerçkleşmedi ve sağlıklı bir hamilelik için bizi doğru yönlendirecek hem branşında iii hemde maddi olarak bizi zorlamayacak bir doktor önermenizi istiyorum istanbul bağcılar ikitelli arsında doktor olan varsa özellikle sevinirim
yasmin merhaba canım...yaşadıklarının benzerini kardeşim tam 6 yıl yaşadı senin daha çok yeni inşallah müdahalesiz evlat sahibi olursun...kardeşiminde sayısız doktora gittik hepsi farklı yorumlar ilaçlar ve en son allahıma çok şükürhaziran ayında antalya tüpbebek merkezi kemel özgür ve ekibi ....mikroenjeksiyonla ikiz bebiş bekliyoruz sağlıkla dünyaya gelmeleri için dualarınızı eksik etmeyin