İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Jin. Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan Zeytinlik mah.Fişekhane cad. Aker işhanı No 18 daire 3 Carousel Alışveriş Merkezi karşısı

kendisi benimde doktorumdur cok iyi bir doktor ve cok temiz bi yeri var:)

arkadaşlar benimde acil uzman bir endokrin dr bulmam lazım ist avrupa yakasında bilgisi olan varsa aydınlatsın cvp bekliyorum esen kalın....

Ben ANKARA,DA LİNA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİNİ TAVSİYE EDERİM.ŞÜKRAN HANIM ÇOK İYİ BİR KADIN DOĞUMCU VE SSK'LILARA'DA BAKIO.MERKEZDEKİ BÜTÜN DOKTORLAR BAYAN VE ŞÜKRAN HANIM Bİ ARKADAŞ GİBİ DAVRANIO KESİNLİKLE YABANCILIK HİSSETMİOSUNUZ VE ÇOK BİLGİLİ BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM HERKESE.

TEL: Adres:
Şehit Danış Tunalıgil Sokak No:11 Maltepe/ ANKARA / TÜRKİYE
Tel 1:
03122326802
Tel 2:
03122326805
Fax:
03122320030

yasmin merhaba canım...yaşadıklarının benzerini kardeşim tam 6 yıl yaşadı senin daha çok yeni inşallah müdahalesiz evlat sahibi olursun...kardeşiminde sayısız doktora gittik hepsi farklı yorumlar ilaçlar ve en son allahıma çok şükürhaziran ayında antalya tüpbebek merkezi kemel özgür ve ekibi ....mikroenjeksiyonla ikiz bebiş bekliyoruz sağlıkla dünyaya gelmeleri için dualarınızı eksik etmeyin

Ben ANKARA,DA LİNA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİNİ TAVSİYE EDERİM.ŞÜKRAN HANIM ÇOK İYİ BİR KADIN DOĞUMCU VE SSK'LILARA'DA BAKIO.MERKEZDEKİ BÜTÜN DOKTORLAR BAYAN VE ŞÜKRAN HANIM Bİ ARKADAŞ GİBİ DAVRANIO KESİNLİKLE YABANCILIK HİSSETMİOSUNUZ VE ÇOK BİLGİLİ BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM HERKESE.

TEL: Adres:
Şehit Danış Tunalıgil Sokak No:11 Maltepe/ ANKARA / TÜRKİYE
Tel 1:
03122326802
Tel 2:
03122326805
Fax:
03122320030

a.s. Ben de LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİNİ tavsiye ediyorum.Şükran ÇAKMAK çok sıcak ,sevecen ve konuşmasıyla rahatkatıcı bir doktor.Soyadını hatırlayamıyorum bir de Sema Hoca var.Çok TATLI.Eğer jinekolojik muayeneden korkuyorsanız tercihiniz Sema Hoca olsun.Hiç birşey hissetmiyorsunuz.Pamuk gibi Sema Hocam.opuyorumnanaktan

istanbul.cankat kadin sagligi merkezi - dr cihan erdogdu

birde arkadasimin doktoru vardi harika bir kadin, doktorum cok eskiden beri doktorum olmasa ona giderdim.

jinepol kadin sagligi tup bebek merkezi - dr basak direm

Ben de Cankat klinik Dr Cihan Erdoğdu nun hastasıyım.gerçekten müthiş bir doktor.kesinlikle tavsiye ederim.

Gaziantep,Hayat Hastanesi,A.Hamit soysal.emin olun ki çok çok kalite,insan halinden anlayan bir doktor.başka bir ilde oturmama rağmen Hamite beye gittim 2 doğumumdada.

bende arkadaşlardan BURSADAN BAHAR HASTANESıNDEN GÜLER YILDIZ' I ÖNERıRıM ÇOK ıYı Bı DOKTOR BEN DAHA SORMADAN KENDıSı BENıM MERAK ETTıKLERıMı ANLATIYOR TAVSıYE EDERıM

reisdevrim37 canım aynısını ben de yaşadım geçen ay bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu önceki de düştü..şimdi dedediğin gibi bir sürü testten geçmem gerekiyo ve ben hala bi doktor bulamadım bebek de istiyorum ama şu an çok korkuyorum dua edelim inş birbirimize ....büyük doğumda bir doktor arıyorum ben hala adet olmadım onu bekliyorum bi de....offffffff çok zor böyle beklemek... ne yapacağını bilmeden...

Son düzenleme:
merhabaa arkadaşlar bende 8 aylık evliyim korunmaamıza rağmen hamilelik hala gerçkleşmedi ve sağlıklı bir hamilelik için bizi doğru yönlendirecek hem branşında iii hemde maddi olarak bizi zorlamayacak bir doktor önermenizi istiyorum istanbul bağcılar ikitelli arsında doktor olan varsa özellikle sevinirim

Sevgili arkadasım umalımki ciddi bir sorununuz yoktur. Zira çok yeni evlisiniz. Bir yıl geçmiş olup korunmadığınız ve düzenli cinsel ilişki yaşadığınız halde hamıle kalmazsanız düşündürücü oalbilir. Kendinizi kasmayın. Ama doktor adı istemişsiniz. İstanbul bağcılarda medicen hospital da dr. fatma hanım gerçekten konusunda uzman. Yine Güşeli merkezdekı Aksa polikliniği hem madden uygun hem de iyi bir kadroya sahip...Allah hayırlı salih sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin..Saygı ve hürmetlerimle...

Bursa Özel pembe mavı kadın doĞum dal merkezı'nden op.dr.nılgÜn karayılanoĞlu benım doktorum.tavsıye ederım

ıZMıR
Zübeyde Hanım Başkent Üniversitesi Hastanesi
Özlem Nisanoğlu
nam-ı diğer: papatya doktor :)

yasmin merhaba canım...yaşadıklarının benzerini kardeşim tam 6 yıl yaşadı senin daha çok yeni inşallah müdahalesiz evlat sahibi olursun...kardeşiminde sayısız doktora gittik hepsi farklı yorumlar ilaçlar ve en son allahıma çok şükürhaziran ayında antalya tüpbebek merkezi kemel özgür ve ekibi ....mikroenjeksiyonla ikiz bebiş bekliyoruz sağlıkla dünyaya gelmeleri için dualarınızı eksik etmeyin

çok sevindim bebek07 allah nazardan saklasın :nazar: darısı başımıza :)) sağlam doktor bulmak zor hala arıyorum :KK43:

Dr.Tülin Gürel KOCATEPE (Kaan KOCATEPE'in eşi)
İSTANBUL ATAKÖYDE MUAYNANESİ VAR....TEK KELİMEYLE SÜPER BİR DRVE ÇOK TECRÜBELİ VE BİLGİLİ...EŞİDE MÜKEMMEL KENDİDE ...

ankara üniversitesi Fırat ortaç yine hacettepede Hakan yaralı. İstanbul medicana hastanesi süha sönmez. Elazığ Fırat üniversitesi Bilgin Gürateş bunlar işiin ehli çok ii hocalar. Googlede isimlerini yazarsanız gereklı bılgılerı alabılırsınız

Yrd. Doç. Dr. Herman ışçi
ıstanbul Bilim Üniversitesi
Avrupa Florance Nightingale Hastanesi
Tel: 0212 212 88 11

ışinde bilgili, saygılı tek kelimeyle mükemmel bir doktor.

X