İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

İstanbul Bahçelievler Hizmet Hastanesi
Jin.Op.Dr. Sait Halil

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim tüm gebelik :CüvCüv:kontrollerim ve doğumum :emir_bebek:sorunsuz geçti.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

manisa için kimi önerirsiniz peki? ben faik mümtaz koyuncu diye iki kişiden duydum ama emin değilim

Arkadaşlar ben Zübeyde hanımın doktoru Bülent Beye gidiyorum.Çok memnunum.Şiddetle tavsiye ederim

samsun da siteside var ebebaba girin bakın.tayfun alper gerçekten sempatik iyi bir insan.zaten samsunda başka doktor yok.birde genelde jinekologlarda erkekler daha iyi.tabiki genellememek lazım ama dikkat edin başarı listesine genelde erkektir.

manisa için kimi önerirsiniz peki? ben faik mümtaz koyuncu diye iki kişiden duydum ama emin değilim

Özel 8 Eyüil Hastanesi Özlem hanım. Teyzelerimin 2 kızıda hamile ikiside ona gidiyorlar cok memnunlar.Şahsen ben kendimde tanıştım çok ilgili alakalı geldi bana.

samsunda tavsiye edebileceğiniz anlayışlı kibar eli hafif ve işini çabuk yapan dr tavsiyeniz var mı?

samsunda tavsiye edebileceğiniz anlayışlı kibar eli hafif ve işini çabuk yapan dr tavsiyeniz var mı?

sorunun nedir bilmiyorum ama tayfun alper dedim.yukarıda yazmıştım.ebebaba sitesi var gir bak.tıp fakültesi doktoru.ben çok araştırdım daha iyisi yok.önceden bir bayan varmış çok iyi biri dediler ama tayini ankaraya çıkmış.

teşekkür ederim ama tayfun bey sadece hamilelik-infertilite ile ilgili hastaları kabul ediyormuş. benim sorunum reglimin gecikmesi için gidicem.jinekolojik muayene korkusuda olmasından dolayı anlayışlı bi dr. arıyorum.eğer şehir merkezinde önerebileceğin bi dr. olursa teşekkür ederim şimdiden....

hımm doğru infertilite üzerinde uzamnlaşmış.ben sorununu bilmiyordum.o zaman anakilinikte nur hanımı öneriiyorlar yada aysun hanım var orda.banada arkadaşlarım demişti.ama nur hanım daha iyiymiş.ama sıra bulabiilirsen.bayağı hastası varmış çünkü.evlimisin bilmiyorum ama adet gecikmesi pek iyi değil.ilerde çocuk yapmada sorun çıkarıyor.

profiline baktım ecesamsun evli ve bir çocuklu neyse ssana akıl veremem:)ne de olsa senin bir tane varmış.

teşekkür ederim senanur bende anaklinik düşünüyordum zaten büyük ihtimalle aysun kabasakal düşünddüm ama yinede nur hanımıda araştırıcam bu arada bugün aradımda anakliniği çok doluymuş:KK43:( biraz erteleyebilirim sanırım. tatilden gelince ilk defa gecikme yaşadım ya stres kaynaklı yada üşütme diorum artık.ii geceler....

Kızlar randevu alıcam.
ıstanbul Byrampaşa Devlet Hastanesinden hangi jineklogu tavsiye edersiniz ?

Gaziantep'in bir numaralı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı; Uzm. Dr. Melek EKıCı. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.Özel Primer Hastanesi

X