İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

arkadaşım kartal umut hastanesi birsen hanım benim de doktorum o kadının nsıl muayene ettiğini anlamıyosun son derece anlayışlı bir doktor tavsiye ederim

izmirde vajinusmus tedavisi için önerebileceğiniz bir yer varmı kordon kadın doğuma gidiyorum ama

merhaba istanbul bakırköy doğum evi hastanesinde ıBRAHıM ÇELEBı ye giden varmı acaba ? ben bir kere özel muayenesine gittim iyi bi doktordu ama tedavi konusunda nasıl bilen varmı lütfen cevap?

canım mustafa balık ismini vermissin bende gittim fakat benim bebeğimdedamar genişlemesi sorunu vardı bunu goremedi ayrıca bi akrabamızda ilk bebeğini için ona gitmişti sonra ikinci için de gitti fakat ikinci bebeğinin kalbinin yarısı yokmus kızcagız 6 aylıktı doktorunu deiştirince ögrendi bebeğin anne karnında olme riski yuksekti suni sancı vererek dusurmek zorunda kaldılar benden soylemesi

op.dr.serdar karayel haydarpaşa numune hast. muayenehanesi kadıköy şifa hastanesi karşısındadır.son derece tecrübeli bir doktor olup dualarımız sayesinde cennetliktir.

merhaba arkadaşlar , istanbul capa hastanesinden tavsiye edecegınız dr. var mıdır ?, teşekurler

alanya Cahit Tuver .özel can hastanesinde çalışıyor ve cuma pazarı civarındada muayenehanesi var gerçekten çok iyi bi dr

konya selçuklu hastanesi,hikmet karabacak,inanılmaz bi doktor.özellikle hamilelik ve sezeryan doğumu kosunda

kıbrıs-magosa
jin.op.dr şerife göksu ya gidiyorum gerçekten çok memnunum(bende progesteron hormonu yetersizliği var o yüzden tedavi görüyorum)

ankara başkent hastanesinde doğum yaptım hiç memnun kalmadım ben de bunu paylaşayım dedim...

Kadıköy acıbadem hastanesi Doç Dr. Tolga Ergin Yüksek riskli gebelikler konusunda da uzman. Çok anlayışlı da bir dr. Çok memnunum kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…