Oğlumun adı Ahmet. Achmet diye telaffuz ediyorlarTürk isimlerini buralarda kimse bilmiyor rahat olun Bizim burda sadece Ahmet ve Muhammet biliniyor onları da Araplar getirdiği için adınız Ahmad değilse sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumun adı Ahmet. Achmet diye telaffuz ediyorlarTürk isimlerini buralarda kimse bilmiyor rahat olun Bizim burda sadece Ahmet ve Muhammet biliniyor onları da Araplar getirdiği için adınız Ahmad değilse sorun yok
AhmadTürk isimlerini buralarda kimse bilmiyor rahat olun Bizim burda sadece Ahmet ve Muhammet biliniyor onları da Araplar getirdiği için adınız Ahmad değilse sorun yok
Problem yaşamazsınız merak etmeyin,yinede takma bı isim bulabilirsinizMerhaba herkese. İsmim Ayşe, Zeynep gibi dini bir isim. Ben birkaç sene içerisinde Avrupaya ya da Amerikaya gitmek istiyorum. Ismim bana sorun yaratır mı? Insanlar bana ön yargıyla yaklaşır mı? Ismimi değistirmeli miyim?
Amerika’da yıllarca yaşamış orada bilinen ve saygı duyulan Türk hocalar, müzik prodüktörleri bilim insanları var. İsminizden utanmayın. Tam tersi insanların ön yargılarını siz yıkın. Bu sizin için bir fırsat olabilir
Çin ve Koreliler’de isimleri zor diye
kendilerine isim seçiyorlar ama çok abuk geliyor
Avrupa ya da Amerika’ya gitmek istiyormuş.. Git güle güle.Merhaba herkese. İsmim Ayşe, Zeynep gibi dini bir isim. Ben birkaç sene içerisinde Avrupaya ya da Amerikaya gitmek istiyorum. Ismim bana sorun yaratır mı? Insanlar bana ön yargıyla yaklaşır mı? Ismimi değistirmeli miyim?
Jesus olarak değiştirin. Daha rahat edersinizMerhaba herkese. İsmim Ayşe, Zeynep gibi dini bir isim. Ben birkaç sene içerisinde Avrupaya ya da Amerikaya gitmek istiyorum. Ismim bana sorun yaratır mı? Insanlar bana ön yargıyla yaklaşır mı? Ismimi değistirmeli miyim?
SanmıyorumMerhaba herkese. İsmim Ayşe, Zeynep gibi dini bir isim. Ben birkaç sene içerisinde Avrupaya ya da Amerikaya gitmek istiyorum. Ismim bana sorun yaratır mı? Insanlar bana ön yargıyla yaklaşır mı? Ismimi değistirmeli miyim?
Ne fark ederki sonuçta yabancısınız isminiz Zeynep olsa ne fark ederMerhaba herkese. İsmim Ayşe, Zeynep gibi dini bir isim. Ben birkaç sene içerisinde Avrupaya ya da Amerikaya gitmek istiyorum. Ismim bana sorun yaratır mı? Insanlar bana ön yargıyla yaklaşır mı? Ismimi değistirmeli miyim?
Evet Li Wong -> Olivia , Si Xiao -> Jason gibi garabetler sık sık görüyorum