- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Değil mi..:) eski isim diye hoşlanmadığımız birçok ismin aslında çok değerli manaları var..Bakış açısı ne kadar önemli değil mi..
O kadar güzel yorum yapmışsınız ki..bi anda "Mihriban" ismi çok özel ve anlamlı geldi.
Bazı arkadaşlar Mihri veya sonuna ek getirmişler ama telaffuz ederken hiç uyumlu olmadığını farkettim, ban eki öyle güzel tamamlamış ki.
Konu sahibi, yaşın çok genç olduğun için böyle düşünceye kapılabilirsin, o arkadaşının seni etkilediğini düşünüyorum. Ben şahsen herkeste olan ismi istemezdim. İyi düşünün derim.
Değil mi..:) eski isim diye hoşlanmadığımız birçok ismin aslında çok değerli manaları var..Bakış açısı ne kadar önemli değil mi..
O kadar güzel yorum yapmışsınız ki..bi anda "Mihriban" ismi çok özel ve anlamlı geldi.
Bazı arkadaşlar Mihri veya sonuna ek getirmişler ama telaffuz ederken hiç uyumlu olmadığını farkettim, ban eki öyle güzel tamamlamış ki.
Konu sahibi, yaşın çok genç olduğun için böyle düşünceye kapılabilirsin, o arkadaşının seni etkilediğini düşünüyorum. Ben şahsen herkeste olan ismi istemezdim. İyi düşünün derim.
Valla ben anlamam ismin çok güzel.Kimse bütün turkuler kotudur demedi ki...
Ama bana göre, yani bence, mihriban siiri de turkusu de çok kötüler, duyunca kanal degistirecegim cinsten, ama zeynebimi, zahidemi, kirklar semahini vs vs bin kere dinlesem sıkılmam, sonucta guzellik goreceli degil mi? Ben fikrimi belirttim, kafamda bu türküyle ozdeslesmis oldugu icin bu ismi begenmiyorum.
Melisa veya cemre dusunuyordum ama emi
arkadasim oyle demisti ben kimseyi asaglamiyorum.
Cok guzel bir ismin var.. ece den daha guzel.. nostalji tadinda. . ece ye turku yazamazsin mesela.. eceler alinmasin da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?