- Konu Sahibi Mihribantje
ismini çok güzel 'MİHRİBAN' bence de değiştirmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakış açısı ne kadar önemli değil mi..Geçen yıllarda Abdürrahim Karakoç rahmetli olduğunda, cenazesinde Mihriban isimli bir kadinla röportaj yapmışlardı. Ağlıyordu, izlemistim.
O kadın torunu imiş.
O kadar çok sevmiş ki torununa o ismi vermiş. Hep merak ederdim, o turkudeki Mihribanı...
Bence sırf bu öyküsü yüzünden bile o isim sevilir arkadaş...
Çok Derin...
Çok masum bence..
Haydi söyle. Çok merak ettim.Guzel isminiz benimkini duysan :) ulkeyi terkederdin anlaşılan
Ben seni anladım. Yeni eklemek daha mantıklı. Değişmek istediğin isim ne dedim cevap yazmadın.Cidden kafama cok taktim. Yani degistirsemde hala eski ismimle hitap edecekler. Ikinci isim ekletebilirim ama onuda sadece yeni insanlarla tanistigimda kullanabilirim.
Mihriban ne kadar tatlı bi isim..ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
9. Sayfada yazdim her sayfayada yazmayım:))Haydi söyle. Çok merak ettim.
Melisa oğul otu demek. Cemre ateş demek. Yani senin isminin anlamı daha güzel. Melike hükümdar kadın demek. Melike mihriban çok uyumlu oldu mesela.Zaten yorumlarda demistim melisa veya cemre dusunuyordum ama emin degilim. Hala dusunuyorum.
Görmemişim hemen bakıyorum.9. Sayfada yazdim her sayfayada yazmayım:))
Bence çok güzel. Anlamı da çok güzel. Öyle ülke terk edilecek bir isim değil. Senin ismini taşıyanlar çok kibar zarif naif güzel huylu olurlar.@burcuburcu06
Gaydiri gubbak desem anlarsanız , hayır sari saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban dneiliyor begenmiyor gaydiri gubbak deseler ne yapardi
Harika bir isim hiç de öyle köylü gibi falan da değil , üstelik anlamı da çok hoş ama arkadaşınızın zihniyeti kötü bence arkadaşınızı değiştirin. Ruhunuza iyi gelen birini bulunismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Şarkıdan yol cikarak söyledim ulke terketmeyi, mihriban ismini sevmiyor şarkısı etkiliyorsa bana baksın diye . Çünkü baya gaydiri gubbk diye sarki söylendi karşımda ben barışığım ismimleBence çok güzel. Anlamı da çok güzel. Öyle ülke terk edilecek bir isim değil. Senin ismini taşıyanlar çok kibar zarif naif güzel huylu olurlar.
ya ne kadar güzel ismin var..ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Gaydiri gubbak ne demek cidden?Şarkıdan yol cikarak söyledim ulke terketmeyi, mihriban ismini sevmiyor şarkısı etkiliyorsa bana baksın diye . Çünkü baya gaydiri gubbk diye sarki söylendi karşımda ben barışığım ismimle