ismim sizce cokmu kotu?

Yapma canım benim ismin çok güzel. Kıymetini demek ki zamanla anlayacaksın. Çok pişman olursun sonra. Ne varsa eskilerde var...

Bakış açısı ne kadar önemli değil mi..
O kadar güzel yorum yapmışsınız ki..bi anda "Mihriban" ismi çok özel ve anlamlı geldi.
Bazı arkadaşlar Mihri veya sonuna ek getirmişler ama telaffuz ederken hiç uyumlu olmadığını farkettim, ban eki öyle güzel tamamlamış ki.
Konu sahibi, yaşın çok genç olduğun için böyle düşünceye kapılabilirsin, o arkadaşının seni etkilediğini düşünüyorum. Ben şahsen herkeste olan ismi istemezdim. İyi düşünün derim.

Çok güzel bir isim. Herkeste olan modern isimlerdense herkeste olmayan güxel bir ismi tercih ederim. Bu halini sevmiyorsanız kısaltıp Mihri şeklinde kullanabilirsiniz günlük hayatınızda

fatmanur benim de, ben de 2 yıl öncesine kadar hoşlanmıyordum, tınısından.

Cidden kafama cok taktim. Yani degistirsemde hala eski ismimle hitap edecekler. Ikinci isim ekletebilirim ama onuda sadece yeni insanlarla tanistigimda kullanabilirim.
Ben seni anladım. Yeni eklemek daha mantıklı. Değişmek istediğin isim ne dedim cevap yazmadın.

Mihriban ne kadar tatlı bi isim..
Niye böyle düşündünüz ki..

Zaten yorumlarda demistim melisa veya cemre dusunuyordum ama emin degilim. Hala dusunuyorum.
Melisa oğul otu demek. Cemre ateş demek. Yani senin isminin anlamı daha güzel. Melike hükümdar kadın demek. Melike mihriban çok uyumlu oldu mesela.
Melisa mihriban veya cemre mihriban pek uymadı.

@burcuburcu06
Gaydiri gubbak desem anlarsanız , hayır sari saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban dneiliyor begenmiyor gaydiri gubbak deseler ne yapardi
Bence çok güzel. Anlamı da çok güzel. Öyle ülke terk edilecek bir isim değil. Senin ismini taşıyanlar çok kibar zarif naif güzel huylu olurlar.

Harika bir isim hiç de öyle köylü gibi falan da değil , üstelik anlamı da çok hoş ama arkadaşınızın zihniyeti kötü bence arkadaşınızı değiştirin. Ruhunuza iyi gelen birini bulun

Bence çok güzel. Anlamı da çok güzel. Öyle ülke terk edilecek bir isim değil. Senin ismini taşıyanlar çok kibar zarif naif güzel huylu olurlar.
Şarkıdan yol cikarak söyledim ulke terketmeyi, mihriban ismini sevmiyor şarkısı etkiliyorsa bana baksın diye . Çünkü baya gaydiri gubbk diye sarki söylendi karşımda ben barışığım ismimle

ya ne kadar güzel ismin var..
adına türküler yapılıp söylenmiş daha ne istersin :)
adınla yaşa inşaallah bence çok güzel

ismin çok güzel kardeşim
ne güzel keşke benim adıma da bir aşk türküsü olsaydın
kendine koymayı düşündüğün isimler çok sıradan ve herkeste var
farklı olmak güzeldir
kıymetini bil Mihribanım

kız türkülere konu olmuş isim kötü mü olur
yaşınız küçük de değil neden böyle şeyler düşünüyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…