• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Mihribantje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
259
72
48
29
ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Değiştirmezdim kötü bir isim değil ki.

Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan

Sacmalama. Çok güzel bir ismin var.

2282251

Bırakıp kaçıyorum :)

Ismim Mihriban ve sen halt etmişsin. İsim de eminim senin bedenine ait olmaktan mutlu değildir. Böyle aşağılayıcı saçma şey duymadım. İstanbul'un ortasında yaşıyorum fakat köylü de olunabilirdi, ne var bunda?
Metropol kızı olunca ne oluyor. Bilinen 20 olabilir ama IQ seviyen yerlerde. Ismini sevmemeni anlarım fakat böyle köylü olmayı aşağılaman isim üzerinden hiç hoş değil. Umarım değiştirebiliyorsundur da seninle adaş olan bütün Mihribanlar kurtulur.

Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan
Hep 20 yaşında kalmayacaksınızki.
Ben olsam değiştirmezdim.
Orijinal farklı bir isim.
Kötü değil.

Alışırlar bir şey olmaz Cebrail isminde bir arkadaşım vardı ismini beğenmiyordu Selim yaptı biz alışmıştık hemen..

Ben olsam değiştirmezdim. Zamanın tırt modern isimlerinden çok daha iyi olduğunu birkaç sene sonra anlayacaksınız.

Elif'lere, Zeynep'lere hasretiz resmen.
hay ağzına saglık. ortalik iremsu, ecemnaz, sudenaz vs gibi isimlerle dolu. 70 yasinda ki bir kadinin isminin ecemnaz oldugunu dusunemiyorum :deli:

Back