- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 630
-
- Konu Sahibi limonbanyosu
Evet bu hayatı normal yaşayacağıma deli yaşarım dedim yaşıyorum napalım Allah başka elem keder dert vermesin :)Senin konuları arka arkaya görüyorum bu ara.
Deli kız bir site buldu. Siteyi dertle doldurdu :)
Allah derman versin bacım..
Evet bu hayatı normal yaşayacağıma deli yaşarım dedim yaşıyorum napalım Allah başka elem keder dert vermesin :)Senin konuları arka arkaya görüyorum bu ara.
Deli kız bir site buldu. Siteyi dertle doldurdu :)
Allah derman versin bacım..
evet çok seviyorum en büyük hayalimdi bu ismi almakEvet gerçekten garip... Ama siz seviyorsanız gerisi önemli değil.
Başvurduk yazacak ne bileyim bu isim bana çok çekici ve güzel geliyorSaçma geldi bana da. Kimlikte yazmiyorsa kullanma.
Yani biraz ilginc bir Isim .. Gece mi Gündüz mü espirisi gelebilir yani ..Evet kkyi günlük gibi kullanan kızımız geldi sevgili ablalar ve günlük konum şu benim iki ismim var ikinciyi kendim koydum ilk ismimi hiç sevmiyorum bu yüzden ikinci ismimi hayalim olan Gece yaptım aileme dediğimde önce kabullenmediler sonra gün geçtikçe alıştılar şimdi herkes gece diyor yeni tanıştığım birine ismimi diyince şaka yapıyorum sandı psikoloğuma da diyince adını sordum dedi? Çok mu garip
Hahaha esprisini yapan var tabii dedim bu hayatı düzgün yaşayacağına deli yaşa geceeeYani biraz ilginc bir Isim .. Gece mi Gündüz mü espirisi gelebilir yani ..
her kk yi actigimda senin konularini görüyorum biri hal olmadan digeri basliyor
Evet çok güzel bir isim sağolun bu arada :))Bende Gece ismini çok beğeniyorum :) Güzel bence
Derken?valla normalde birinin ismi buysa asla bir şey demem ama illa ki soruyorsan
ben ömrümde böyle saçma iş görmedim arkadaşım, kusura bakma yaa
Başvurduk yazacak ne bileyim bu isim bana çok çekici ve güzel geliyor
Sen bu isimle mutluysan bosver herkesiHahaha esprisini yapan var tabii dedim bu hayatı düzgün yaşayacağına deli yaşa geceee
Sağol bebeem bu arada bebişin hemen gelsin hayırlısıyla :))Sen bu isimle mutluysan bosver herkesi
Ne isimler var .. satilmis gibi onlar daha düsündürücü
Bir gün aileme bundan sonra bana gece diyin dedim önce ilk adımı dediler küstüm sonra kabul edip gece dedilerİsim değişikliğini nasıl yaptınız..