islooo'nun dış çekimleri...

cok güzell olmussss :)

Maşallah herşey çok güzel, Rabbim gönlünüze göre versinn..
Kuşadasını görmekte iyi geldi

Orası nasıl bir yer öyle bayıldım!
Siz de çok hoşsunuz ve süper fotoğraflar. Allah mesut etsin.

herşey çok güzel olmuş.Maşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin.....

Cok tesekkkürler canlarım çok mutlu oldum güzel yorumlarınıza

merhaba,

kısmetse haziran ayında düğünüm olucak. resmini paylaştığın kordoneli danteli alabileceğim bi yer arıyorum. yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.

merhaba,

kısmetse haziran ayında düğünüm olucak. resmini paylaştığın kordoneli danteli alabileceğim bi yer arıyorum. yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.

Nerde yaşıyorsun canım izmir deysen yardımcı olabilirim tabiki

İstanbul'da yaşıyorum cnm, senin resimlerini eklediğin gibi tarzda dantel bakıyorum...İzmirden mi almıştınız bu dantelleri?

İstanbul'da yaşıyorum cnm, senin resimlerini eklediğin gibi tarzda dantel bakıyorum...İzmirden mi almıştınız bu dantelleri?
evet canım izmirden aldın fransız danreli konusunda dikkatli ol orjinali her yer satmıyor.
fotograflar cok guzel gelinliginiz de cok cok guzel cok begendim masaAllah

Çok teşekkür. Ederim canımm

Kuzucummmmm benimm dünya güzeli arkadaşımm:))Kim olduğumu anlamışsındır herhalde adımdan:):):)Fotoğraflarına bayılmıştım biliyorsun ama burada gecenın bu saatinde görünce yazmadan geçemedimmm çok güzelsin canım arkadaşımm...Maşallah çok güzel bir gelin olmuştun ve dediğin gibi pırıl pırıl parlıyordun düğünde Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallahh çok öpüyorum senii bu arada unutma beni yi her izlediğimde seni görüyorum erdem dahi elif ilkay a ne kadar benziyor yaaa dedi sen düşün artık:)))

Herşey o kadar güzelki bayıldm ya :) Resimler nerede cekildi sorabilirmiyim mekan süpermiş :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
çok hoşşş bende istiyorummmmmmmmmmm:):)

Bacımm çok sevindim seni burda gördüğüme kuzumm. Beni en mutlu günümüzde yalnız bırakmadın çok teşekkür ederim canım. Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin tatlım.
O diziyi izlemiyorum ama biri daha söylemişti benzediğiöi merak ettim bakıcam :))

wuaaawww duvağın çok güzelmiş. :)
ben renkli ayakkabı olayı sıcak bakmadım. :)
Teşekkürler. Canım ben bayılarak giydim papileriöi )
ayyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
çok hoşşş bende istiyorummmmmmmmmmm:):)
Daha güzelleri senin olsum tatlımm
harikaa bayıldım resimlere :)))

Herşey o kadar güzelki bayıldm ya :) Resimler nerede cekildi sorabilirmiyim mekan süpermiş :)

Çok teşekkür ederim canlarım. Fotolar kuşadası tarafında değirmende çekildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…