cok güzell olmussss :)
Maşallah herşey çok güzel, Rabbim gönlünüze göre versinn..
Kuşadasını görmekte iyi geldi
Orası nasıl bir yer öyle bayıldım!
Siz de çok hoşsunuz ve süper fotoğraflar. Allah mesut etsin.
herşey çok güzel olmuş.Maşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin.....
merhaba,
kısmetse haziran ayında düğünüm olucak. resmini paylaştığın kordoneli danteli alabileceğim bi yer arıyorum. yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
evet canım izmirden aldın fransız danreli konusunda dikkatli ol orjinali her yer satmıyor.İstanbul'da yaşıyorum cnm, senin resimlerini eklediğin gibi tarzda dantel bakıyorum...İzmirden mi almıştınız bu dantelleri?
fotograflar cok guzel gelinliginiz de cok cok guzel cok begendim masaAllah
mutluluğunuz daim olsun çok yakışmışsınız
gelinlik reklam afişleri gibi olmuş çok hoş :)
Kuzucummmmm benimm dünya güzeli arkadaşımm:))Kim olduğumu anlamışsındır herhalde adımdan:):):)Fotoğraflarına bayılmıştım biliyorsun ama burada gecenın bu saatinde görünce yazmadan geçemedimmm çok güzelsin canım arkadaşımm...Maşallah çok güzel bir gelin olmuştun ve dediğin gibi pırıl pırıl parlıyordun düğünde Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsininşallahh çok öpüyorum senii bu arada unutma beni yi her izlediğimde seni görüyorum erdem dahi elif ilkay a ne kadar benziyor yaaa dedi sen düşün artık:)))
Teşekkürler. Canım ben bayılarak giydim papileriöiwuaaawww duvağın çok güzelmiş. :)
ben renkli ayakkabı olayı sıcak bakmadım. :)
Daha güzelleri senin olsum tatlımmayyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
çok hoşşş bende istiyorummmmmmmmmmm:):)
harikaa bayıldım resimlere :)))
Herşey o kadar güzelki bayıldm ya :) Resimler nerede cekildi sorabilirmiyim mekan süpermiş :)
çok hoşsunuzzzbi ömür boyu hep böyle mutlu olunn çok beğendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?