• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

islooo'nun dış çekimleri...

island bir yastıkta kocayın inşallah
yalnız her fotoda ayakkabılarını göstermen çok gözüme battı bi de beyaz çorap bence olmamış..

Teşekkürler juno,

Elimde bin küsur foto var hepsinde ayakkabı ön planda değil tabiki buraya rastgele sectiklerimde daha cok ön plana cıkmış.
Giydiğim çoraplar da gelin çorabı zaten Bana göre en doğru seçimdi. Kış gelini olduğum için çorap giymek istedim özel bir jartiyer modeliydi. Renkli ayakkabıda sadece bu gösterirdi kendini diye düşünüyorum.

ben de gelinliğin altına aynı çoraplardan giymiştim:) çok beğenerek seçmiştim:) sen de çok güzel olmuşsun canım allah mutlu bir evlilik nasip etsin:)

Çoraplar çok şeker bişii hem de seksiii:23: Üstteki kurdelelerine bittim zaten.
Çok teşekkürler canımm:16:

Gelinlik tam hayalimdeki gibi.Ayakkabı ve çiçekler de çok güzel, canlılık katmış. Allah mutlululuğunuzu daim etsin.=)

Son düzenleme:
oha oha oha oha
çok güzel çok güzel çok güzel :52::53:
bayıldııım harika gözüküyosunuz Allah hep böyle mutlu etsin sizi :34:

her sey cok güzel canim,süpersinizya.mutlulugunuz daim olsun.:16::16:

oha oha oha oha
çok güzel çok güzel çok güzel :52::53:
bayıldııım harika gözüküyosunuz Allah hep böyle mutlu etsin sizi :34:

Çok çokk teşekkürler canımm. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.

her sey cok güzel canim,süpersinizya.mutlulugunuz daim olsun.:16::16:
Güzel yorumun için cok teşekkürler canım:16:
mutluluklar siz unutma benideki ilkaya benziyosunuz

Aa çok merak ettim izlemediğim bir dizi denk gelirse bakıcam:10:

mutluluklar dilerim canım ,
el çiçeğin ve ayakkabıların çok cici olmuş gerçekten :nazar:

resimler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah nazardan saklasın canım:nazar:amaaaaaaaaaaaaaa ayakkabılar fevkaladenin fevkinde süper vallahi şimdik evleniyor olsaydım bende aynı böyle rekli ayakkabı giyerdim Allah mesut etsin çok güzelsiniz ikinizde:)

mutluluklar dilerim canım ,
el çiçeğin ve ayakkabıların çok cici olmuş gerçekten :nazar:

mükemmel :) ayakkabınıza bayıldım

ay ayakkabilarin ne güzelmis öyle ya...ayrica sende cok güzel bir gelin olmussun

çok hoş olmuşsun canım çiçek ayakkabı uyumuna bayıldım :)

resimler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah nazardan saklasın canım:nazar:amaaaaaaaaaaaaaa ayakkabılar fevkaladenin fevkinde süper vallahi şimdik evleniyor olsaydım bende aynı böyle rekli ayakkabı giyerdim Allah mesut etsin çok güzelsiniz ikinizde:)

Resimler gerçekten çoookkkk güzel,hele ayakkabıların çiçekle uymu ve çorapların bir harikaaaa::))

harikaa :) mutluluklar
Hepinize çok ama çook teşekkür ederim bu üze yormlarıız in.

Beğenmenize çok sevindimm...:16:

harikkkaa mutluluklarr.. neresi orası harika yer.

Back