• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

islooo'nun dış çekimleri...

çekimleriniz çok hoş
özel değilse fiyat olarak ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim? birde dış mekan çekimlerinde kaç fotografçı geliyor yanımıza bir tanemi

çekimleriniz çok hoş
özel değilse fiyat olarak ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim? birde dış mekan çekimlerinde kaç fotografçı geliyor yanımıza bir tanemi
canım bornovada kuaförümle anlaşmalı olan bir fotoğrafcıydı o kadar profesyonelki kuaförle anlaşmalı olduğu için kampanyalı fiyatı 900 e geldi. Işıkçıları ve onunla beraber foto ceken 2 kişi daha vardı toplamda 5 kişilerdi.
Düğün gününün en keyifli anlarıydı cok eğlendik gercekten. Son kuruşuna kadar hakediyorlar parayı
pozlar harika :))

cok tesekkkürler. Esracım:16:

canım benim allah mesut etsin çok güzel görünüyorsun:nazar:allah bir yastıkta kocatsın, ay nasıl duygulandım yaaa:27:

bende diyorum nerden gördüm seni sonra hatırladım nişan bohçan ve nişan resimlerine bayılmıştım da senin konuşmuştuk
kız ne zaman evlendin yine çok hoş olmuşsun ALLAH hiç ayırmasın inşallah çok yakışmışsınız mutluluklar:16:

bende diyorum nerden gördüm seni sonra hatırladım nişan bohçan ve nişan resimlerine bayılmıştım da senin konuşmuştuk
kız ne zaman evlendin yine çok hoş olmuşsun ALLAH hiç ayırmasın inşallah çok yakışmışsınız mutluluklar:16:

:9:
Canımm 20 kasımda evlendik şükür:17:
Çook teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim.:16:

:9:
Canımm 20 kasımda evlendik şükür:17:
Çook teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim.:16:

2 ay oldu yani daha cicim aylarındayız desene
ALLAH mutlu mesut etsin
evinin resimlerini koymıcak mısın çeyizlerinle falan onlarıda merak etmedim değil açıkcası:17:

çok güzel olmuşsun island:nazar::nazar::nazar: çiçeğine bayıldım, duvak süper ötesi :69: bende mor çiçek alcam ya da fuşya:16:

mutluluklar canım :24:

2 ay oldu yani daha cicim aylarındayız desene
ALLAH mutlu mesut etsin
evinin resimlerini koymıcak mısın çeyizlerinle falan onlarıda merak etmedim değil açıkcası:17:
ewett canımm:17: aminn inşallahh
Fırsat bulursam koyarım ew fotolarını da işlerim o kadaryoğunkii:5:
çok güzel olmuşsun island:nazar::nazar::nazar: çiçeğine bayıldım, duvak süper ötesi :69: bende mor çiçek alcam ya da fuşya:16:

mutluluklar canım :24:

Cokk tesekkürşler canım heleki dış çekimlerde renkli çiçek harika oluyor:10:

Waaaooowww...
Mekan , renkler, pozlar müthiş.
Çiçeğiniz ayakkabınız onlar da çok hoşş.Canlı canlı göz alıcı..
Sadece :26: çoraplara takıldım galiba ya.Bilmiyorum çok değil ama biraz gözüme battı.
Ama gerçekten genel anlamda süperrrr... :nazar:
Rabbimm heeepp mutlu etsin ayırmasın sizi.

Mutluluklar :16:

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA SON BİKAÇÇ KAREYE BAYILDIM ALLAHIM MESUT ETSİN İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar:

Waaaooowww...
Mekan , renkler, pozlar müthiş.
Çiçeğiniz ayakkabınız onlar da çok hoşş.Canlı canlı göz alıcı..
Sadece :26: çoraplara takıldım galiba ya.Bilmiyorum çok değil ama biraz gözüme battı.
Ama gerçekten genel anlamda süperrrr... :nazar:
Rabbimm heeepp mutlu etsin ayırmasın sizi.

Mutluluklar :16:

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA SON BİKAÇÇ KAREYE BAYILDIM ALLAHIM MESUT ETSİN İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok cok teşekürler canlarım.
Rabbim herkesin mutluluğunu. Daim etsin,:16:

Eneeeeeem islom evlenmiiiiiiiiiiiiişşşşşş :52::52:

Canımıniçi herşey muhteşem görünüyooor!!! Mutluluğunuz daim olsun birtanem
:nazar:

Eneeeeeem islom evlenmiiiiiiiiiiiiişşşşşş :52::52:

Canımıniçi herşey muhteşem görünüyooor!!! Mutluluğunuz daim olsun birtanem
:nazar:

Aprılımmm sevdiceğim nereletdesin sen özledimmmm teşekkürler kuzucumm ama ben senin fotolarını görmedim:14:

Maşallah herşey çok güzel, Rabbim gönlünüze göre versinn..
Kuşadasını görmekte iyi geldi :1::1:

Orası nasıl bir yer öyle bayıldım!
Siz de çok hoşsunuz ve süper fotoğraflar. Allah mesut etsin.

Back