- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
çiçekle ayakkabı uyumunu sevdim çok hoş olmuş :) ve mekanda güzelmiş
sizler ayrı güzelsiniz ömür boyu mutluluklar dilerimm
Cok teşekkür ederim canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçekle ayakkabı uyumunu sevdim çok hoş olmuş :) ve mekanda güzelmiş
sizler ayrı güzelsiniz ömür boyu mutluluklar dilerimm
canım bornovada kuaförümle anlaşmalı olan bir fotoğrafcıydı o kadar profesyonelki kuaförle anlaşmalı olduğu için kampanyalı fiyatı 900 e geldi. Işıkçıları ve onunla beraber foto ceken 2 kişi daha vardı toplamda 5 kişilerdi.çekimleriniz çok hoş
özel değilse fiyat olarak ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim? birde dış mekan çekimlerinde kaç fotografçı geliyor yanımıza bir tanemi
pozlar harika :))
canım benim allah mesut etsin çok güzel görünüyorsunallah bir yastıkta kocatsın, ay nasıl duygulandım yaaa
bende diyorum nerden gördüm seni sonra hatırladım nişan bohçan ve nişan resimlerine bayılmıştım da senin konuşmuştuk
kız ne zaman evlendin yine çok hoş olmuşsun ALLAH hiç ayırmasın inşallah çok yakışmışsınız mutluluklar
Canımm 20 kasımda evlendik şükür
Çook teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim.
ewett canımm aminn inşallahh2 ay oldu yani daha cicim aylarındayız desene
ALLAH mutlu mesut etsin
evinin resimlerini koymıcak mısın çeyizlerinle falan onlarıda merak etmedim değil açıkcası
çok güzel olmuşsun island çiçeğine bayıldım, duvak süper ötesi bende mor çiçek alcam ya da fuşya
mutluluklar canım
Waaaooowww...
Mekan , renkler, pozlar müthiş.
Çiçeğiniz ayakkabınız onlar da çok hoşş.Canlı canlı göz alıcı..
Sadece :26: çoraplara takıldım galiba ya.Bilmiyorum çok değil ama biraz gözüme battı.
Ama gerçekten genel anlamda süperrrr...
Rabbimm heeepp mutlu etsin ayırmasın sizi.
Mutluluklar
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA SON BİKAÇÇ KAREYE BAYILDIM ALLAHIM MESUT ETSİN İNŞALLAH
Eneeeeeem islom evlenmiiiiiiiiiiiiişşşşşş
Canımıniçi herşey muhteşem görünüyooor!!! Mutluluğunuz daim olsun birtanem