• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

islooo'nun dış çekimleri...

Gözlerr :))) herşey çok mükemmel gerçekten :) bir de bir de tarz yapmışsın gelinlikte süpersin :)) benimde aklıma girdin :))

Canımm çok teşekkür ederim güzel yorumun için, fikir olduysa çok sevindim. Daha güzelleri senin olsun tatlım:16:

Topuzunzu cok begendim.
Müsadeniz olursa bir fotografinizi kuaförüme örnek olarak gösterebilirmiyim?
Mutluluklar dilerim bir de tabi ki :)

[SUP][/SUP]
Topuzunzu cok begendim.
Müsadeniz olursa bir fotografinizi kuaförüme örnek olarak gösterebilirmiyim?
Mutluluklar dilerim bir de tabi ki :)

Tesekkür ederim canım,tabiki gösterebilirsin. Nerde yaşıyorsun? Izmirdeysen benim kuaförümü önerebilirim.

[SUP][/SUP]

Tesekkür ederim canım,tabiki gösterebilirsin. Nerde yaşıyorsun? Izmirdeysen benim kuaförümü önerebilirim.

Cok tesekkür ederim :)
Ben izmitte bir kuaförle anlastim bile fotografcimiz önermisti.
Yanliz kendisinin internet sayfasi yok internette de istedigim gibi sade ama $IK bir model bulamamistim.
Seni görünce de ''tam istedigim gibi'' dedim kendi kendime :)

Cok tesekkür ederim :)
Ben izmitte bir kuaförle anlastim bile fotografcimiz önermisti.
Yanliz kendisinin internet sayfasi yok internette de istedigim gibi sade ama $IK bir model bulamamistim.
Seni görünce de ''tam istedigim gibi'' dedim kendi kendime :)

Istediğinden daha güzel olsun inşallah canım herşeyiyle sizin unutulmaz gününüz olsun:16:

Istediğinden daha güzel olsun inşallah canım herşeyiyle sizin unutulmaz gününüz olsun:16:

Amin canim insaAllah cok cok tesekkür ederim. :)
Size de ömür boyu mutluluklar dilerim.

Fotolar cok güzel. Ayrica mekanda cok güzel.Siz ve esinizde birbirnize cok yakisiyorsunuz . mutluluklar dilerim

Maşallah canım,çok yakışmışsınız,resimler mükemmel.:nazar::nazar::nazar:

Çok çok çok mutlu,aşkla dolu olun bi ömür,mutluluğunuz bebişle daha da çoğalsın.:31:

Gelinliğin çok güzel :D ayakkabın da güzel bir ayrıntı olmuş :D MUTLULUKLAR...

Çok teşekkür ederim canımm:16:
Maşallah canım,çok yakışmışsınız,resimler mükemmel.:nazar::nazar::nazar:

Çok çok çok mutlu,aşkla dolu olun bi ömür,mutluluğunuz bebişle daha da çoğalsın.:31:

Amiinnn canım benim, ne kadar güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim. Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin.:16:

Tü tü tü tüüüüüüü maşallah...fotoğraflar harikaymış,mekanda bi o kadar süper.Allah her daim mutlu mesut etsin.....

Back