• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

islooo'nun dış çekimleri...

ayakkabı ile çoraplarına çiçeğ,ne herseyine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm.cok zarifff olmusunnnn canım.allah mutlu mesut edip bizede nasip etsinnn..

Ben hayatımda bu denli eğlenceli,samimi,farklı ve aşk dolu düğün resmi görmedim.Söyleyecek ve övecek söz bulamıyorum.Ayakkabılar ve çiçek vedeeee çorapların çok şık ve zarif olmuş.Tercihlerin için tebrik ederim.MUTLULUKLAR.......

Ben hayatımda bu denli eğlenceli,samimi,farklı ve aşk dolu düğün resmi görmedim.Söyleyecek ve övecek söz bulamıyorum.Ayakkabılar ve çiçek vedeeee çorapların çok şık ve zarif olmuş.Tercihlerin için tebrik ederim.MUTLULUKLAR.......

Cok cokk teşekkür ederim canım. Ben de böyle sıcak bir yorum görmedim:17: begenmene cok sevindim. Daha guzelleri senin olsun:16:

mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın inşallah... ama;

island bir yastıkta kocayın inşallah
yalnız her fotoda ayakkabılarını göstermen çok gözüme battı bi de beyaz çorap bence olmamış..

bu yoruma bende katılıyorum, çoraplar her fotoda gözüme battı, hele beyaz çorabın altında renkli ayakkabı olması daha da göze batmış. benim fikrim tabi bu..

Back