Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sağol o zaman sorun yok, içim rahatladı , bu açıköğretim olayını zaten bir düzgün anlayamadım, sistemin içine dahil olunca mecburen öğreniriz artık=)
kızlar bir arkadaşında dediği gibi murat yayınlarına çalışın hiç zorlanmazsınız konuları gayet öz ve anlaşılır ele almışlar testleride sınavda çıkanların benzerlerymiş zaten
çok sağol o zaman sorun yok, içim rahatladı , bu açıköğretim olayını zaten bir düzgün anlayamadım, sistemin içine dahil olunca mecburen öğreniriz artık=)
ilkten bende anlamadım ama şu anda biliyorum nasıl olduğunu,bncede aynen murat yayınları destekli çalış... ama bence açıköğretimin kendi verdiği kitaplara da bir göz gezdir..başarılar herkese...kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar derslere nasıl çalışmalıyız, pratik bilgileri olanlar lütfen aşağıdaki linkte paylaşımda bulunalım ve şu diplomaları alalım... Hepinize iyi dersler... Kayıtlar ne zaman bilgisi olan varmı?
kızlar kayıt oldum kitaplarımı aldım kac gündür kafayı yicem ya nasıl calışmalıyım ders kitapları cok uzun anlatmış yardım edin tecrubelerinize ihtiyacım var
kızlar kayıt oldum kitaplarımı aldım kac gündür kafayı yicem ya nasıl calışmalıyım ders kitapları cok uzun anlatmış yardım edin tecrubelerinize ihtiyacım var birde kursa yazılıcam ama pahalı hangi kursu önerirsiniz 2 dersten yazılıcam birir matematik digeri iktisatmı olsa karar veremedim
bende kayıt oldum 1. sınıfa başlıyorum kitaplarımı aldım, ama 4. sınıfta olan bi arkadaşım var ben aöfün verdiği kitaplara hiç bakmadım sadece murat yayınlarının kitaplarına çalıştım dedi. hemde alttan hiç dersi yok. bende murat yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum.
kızlar kayıt oldum kitaplarımı aldım kac gündür kafayı yicem ya nasıl calışmalıyım ders kitapları cok uzun anlatmış yardım edin tecrubelerinize ihtiyacım var
merhaba, 1. senen mi kayıt yaptırdın, ben 24 kasımda başlıyor biliyorum.
ayrıca arkadaşlar, ben geçen sene kaydımı dondurdum yani kayıt olmadım bu sene 2. sınıftan devam edeceğim kayıt tarihinde değişiklik yoktur değil mi? bilginiz olurda yardımcı olursanız sevinirm.
kızlar kayıt oldum kitaplarımı aldım kac gündür kafayı yicem ya nasıl calışmalıyım ders kitapları cok uzun anlatmış yardım edin tecrubelerinize ihtiyacım var birde kursa yazılıcam ama pahalı hangi kursu önerirsiniz 2 dersten yazılıcam birir matematik digeri iktisatmı olsa karar veremedim