İşletme okuyanlar buraya

yaa bence işletme i.i.b.f içinde en kolay geçilebilecek olanı ...tercih listemde bir dünya iktisat wardı ama iyiki işletme olmuş iktisatta da arkadaşlarım war görüyorum derslerini...hakikaten yapamazdım...cidden zor işletmenin sözel dersleri daha fazla iktisata göre ve anlayabileceğin türden...moral verdiysem ne mutlu ...:)))

bence de i.i.b.f içinde en zoru uluslararası ilişkiler. kalın kalın kitaplar paso ezber hayatta yapamazdım.

a.ö.f derlerini takip etmek zor illa bi kurs yada dersane isiyor...yoksa oturup o koca kitapları çalışmak zor...çünkü kitapları gerçekten çok fazla ayrıntılı bilgiyle dolu we çok kalın.ben elime geçtiğinde bi gözatmıştım ve çok basit bi konu bile sayfalarca anlatılmılştı...o yüzden özet olarak çalışmak gerek başka kaynaklardan bazı dersleri de hocalardan dinlemeden geçmek zor....

slm arkadaslar bende 3.sınıftan baslıcam acık ögretıme ıkı yıllık mezunuyum ınsallahh gecerız bence cok zor degıl sadece bıraz manyıgı ana fıkırının anlamak gerek

ilk sene muhasebe zorlayabilir. kursa gitmeye asla gerek yok. yardımcı kitaba da. derse gitmeyede. vizelere 1 hafta öncesinden başlamak hatta bazı derslere 1 gece bakmak yeterli.

ahhhh cnııım görmedim sende bayağı iyi anlatmışsın yani tam benlik bende herzaman sınavlara bir hafta kalarak hazırlanırdım lisede ve yüksekokul okurken ve geçerdim hep:KK70:

bakalım bu seferde ölemi olacak. çok sağol.Şeniz

kızlar kayıt kagdı gelen varmı benimki hala gelmedi sabırsızlanıyorum biran önce gelsede rahatlasak hee kızlar bide bugun bi form sitesinde aöf lüler ilk 5 ay okulda ders görüyomuş diye bişe okudum bilgisi oolan varmı

murat yay. yardımcı kitaplarını al canım.
ben 2 sene önlisans okudum sonra buradan tamamladım.hiç alttan da dersim kalmamıştı.
yardımcı kitaplardaki sorulara bak bolca test çöz.
zaten yardımcı kitap testlerinden sorular bile geliyor.

kızlar kayıt kagdı gelen varmı benimki hala gelmedi sabırsızlanıyorum biran önce gelsede rahatlasak hee kızlar bide bugun bi form sitesinde aöf lüler ilk 5 ay okulda ders görüyomuş diye bişe okudum bilgisi oolan varmı

Evet 5 ay belirli üniv.ders goruyorsun oldukça paydalı oluyor.Derslere katılmanı oneririm

bende bu sene önlisans işletmeyi bitidim ve açıköğretimden devam edicm 3. sınıftan

işletme 3 e gececegım kısmetse..
bugun sınava gırdım yarında sınavım var vermem gereken 3 ders var..
onları verırsem gecıyorum Allahın ıznıyle.. zor degıl sadece ıyı calısmak gerekıyor..
ben sadece matematıkten kurs aldım o da hıc temelım yok ve evde oturulpta calısılcak bır ders olmadıgı ıcın..
bırde seneye alttan bırakıcagım istatistik için kursa gıtmeyı dusunuyorum..

ben muhasebe mezunuyum
2.diplomam olsun diye
dgs hakkımı kullandım işletmeye geçiş yaptım
şimdi nasipse 4.sınıf oldum yani son senem...
çalışınca oluyor ben kendim evde çalışıyorum
bu sene hiç görmediğim pazarlama ve yönetim dersleri vardı...
hayırlısı ile bitiririz inşallah...
çalışılmadan geçilmez
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

kızlar ben de işletme okuorum. 2. sınıftayım kaldım bu sene :KK43: 1. sınıftanda 2 ddersim var. O yüsden kuzenimle Karacan'ın kursuna gitmeyi düşünüoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sizce Karacan Akademi iyimidir? Kitaplarını kullandım iyi baya, kursuda iidir sanırım.

Murat yayinlarina çaliş başarmak istersen çalişip başarirsin

hadi kızlar nerdesiniz ben kayıt olucam sizler ne yapıyosunuz.tecrubelerinizi paylaşın

Bende işletme 4 sınıfa geçtim Anadolu Üniversitesi. Çok mutluyummmmm... kaydirigubbakcemile3

Ben işletme önlisans mezunuydum. Açıköğretim 3.sınıfa direk kayıt yaptırdım ve şuanda lisans mezunuyum. Murat yayınlarına boşuna para vermeyin. Ben 3. sınıftayken ondan hazırlanıyordum hiç işe yaramadığını gördüm. Açıköğretimin kendi sitesinde geçmiş sorular var, deneme sınavları var onlara bakın geçersiniz.

ya arkadaşlar ben birşeyi anlamadım, ben şimdi açıköğretime kayıt yaptırıcam işletmeye ama şimdi internet sitesine bakıyorum şöyle ki;

Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Programı
Açıköğretim Fakültesi Muhasebe Programı
Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı

Lisans Programları

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü
İktisat Fakültesi Maliye Bölümü
İktisat Fakültesi İktisat Bölümü
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

bu şekilde yazıyor, yani diğer bölümlerin önüne ayrıyetten açıköğretim fakültesi yazmış, bu iktisat ve işletme fakültesi açıktan okumaya dahil olmuyor mu, aklımda soru işareti kalmasın ya beni bir aydınlatın lütfeen

ya arkadaşlar ben birşeyi anlamadım, ben şimdi açıköğretime kayıt yaptırıcam işletmeye ama şimdi internet sitesine bakıyorum şöyle ki;

Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Programı
Açıköğretim Fakültesi Muhasebe Programı
Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı

Lisans Programları

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü
İktisat Fakültesi Maliye Bölümü
İktisat Fakültesi İktisat Bölümü
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

bu şekilde yazıyor, yani diğer bölümlerin önüne ayrıyetten açıköğretim fakültesi yazmış, bu iktisat ve işletme fakültesi açıktan okumaya dahil olmuyor mu, aklımda soru işareti kalmasın ya beni bir aydınlatın lütfeen

onlarda dahil canım açıkğretime.. ben işletme okuyorum mesela.mezun olduktan sonra onlardan lisans diploması alıyor sun. ama 2 yıllıklarda açıköğretim yazıyor diploma üstünde o yüzden böyle bir ayrım yapılıyor.

mesela 2 yıllık açıköğretim diploması gibi.
ama lisansta sadece 4 yıllık lisans diploması yazıyo.:eek:

X