İşletme okuyanlar buraya

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
a.s.a.s.a.s. busene acıkögretim iletme okucam ama nasıl olcak bilmiyorum acaba dersler zormu burda işletme okuyanlar tecrubelerini paylaşsa güzel olur bekliyorum kızlar

buyur canım burda bi arkadaşımız açmış konu. bende başlıcam bu sene aöf işletmeye.
hayırlı olsun cnm[/QUOTE]

sagol canım hayırlısı olsun inşallah sanada banada tüm okumak isteyenlere başarılar

işletme okuyorum canlarım 2.sınıf oldum bu sene hiç kalmadan geçtim dersler evet zor hem ders çalışmak hemde yardım almak gerekiyor özel kurslardan ben 7 dersin 3 ünü evde kendim verdim diğer 4 dersten ders aldım ve hiç kalmadan geçtim şükür..

tabiyki görecelibir konu ama istiandır arkadaşınız en azından ben böyle düşünüyorum..evdede verilebilir ama dediğim gibi çok ders çalışılmalı..

nerelerdesin sen?kaydirigubbakcemile5

muhasebeye yabancı değilim kursuna gitmiştim.
bide işletme okuyan arkadaşım var bazı kitaplar tavsiye etti işte ama o çok çalışıyo hele sınav zamanı kendini odaya hapsedio ve şuan onunda alttan dersi yok hiç. umarım bende sıkılmadan çalışabilirim.

bende akademik kitaplara asla çalışmadım valla yardımcı 2 kitaba çalıştım bütün sene çünkü okul kitaplarının dili çok akademik ve uzun..

bende akademik kitaplara asla çalışmadım valla yardımcı 2 kitaba çalıştım bütün sene çünkü okul kitaplarının dili çok akademik ve uzun..

canım bi okul başlasın eger kitaplardan tatmin olmazsam hangiş kitapların anlaşılır oldugunu paylaşırsınız

cnm benim işletme bitti, şimdi yüksek lisansa başladım. kolay bir bölüm, ilk başata konulara yabancı olunduğu için zor ama sonradan alışıyorsun. lisans dönemindeyken çok gezerdim,derslere pek girdiğim söylenemez gene de 4 yılda bitirdim okuluyerimseniben

arkadaşlar ben üni mezunuyum ama işimden memnun değilim açıktan işletme düşünüyorum, iş olanakları nasıl bana biraz yardımcı olur musunuz? normal üni değilde açıköğretimden okumak işe alım konusunda dezavantaj oluyor mu ve açıktan işletme bitirenler şu anda ne iş yapıyorsunuz memnunmusunuz, acaba ya kafam çok karışık

Bende aöf işletme okuyorum 3. sınıfım çok kolay bir bölüm değil heleki birde evde kendiniz çalışınca insan çok zorlanıyor..

cnm normal üniyle açıköğretim arasında fark olmuyo çünkü diplomana aöf yazmıo bldiğim kadarıyla

cnm bende işletmeye yazıldım ..amam dersaneyde gitmem rağmen olmadı bişey 3 sen sonunda bıraktım ..ve şuan ing üzerine yoğunlaşıyorum..ama pesk yok eğitime devam..

pes etmek yok kadınlara yakışmıyo hepberaber başarıya inaşallah

ilk sene muhasebe zorlayabilir. kursa gitmeye asla gerek yok. yardımcı kitaba da. derse gitmeyede. vizelere 1 hafta öncesinden başlamak hatta bazı derslere 1 gece bakmak yeterli.

fark olmuyor diye biliyorum. yüksek lisans yapıyorum şuan,sınıfta bir arkadaşımız açık öğretim bitirip bizle yüksek lisansa başlamıştı. Zaten diplomanda yazmıyor açık öğretim olduğu.

Ben de iki yıllık işletme okudum. Aslında dersler hiç de zor değil ben sadece hukuk derslerinde zorlandım çünkü hukuk derslerini sevmem diğer dersler kolay canım hiç merak etme.

bende işletme son sınıfa geçtim...ilk seneki derslere şimdi bakınca ne kolaymış diyorum ama o zamanlar herşey bütün terimler yabancı gelmişti....en zorlandığım dersler de iktisat ve muhasebe oldu onun haricinde her türlü geçiliyor bence çalışmak kaydıyla tabi...:)

ya iyi ya biride iç açıcı konuştu:))) herkes şöyle zor böyle zor diyo gözüm korktu yani. sağola.s.

yaa bence işletme i.i.b.f içinde en kolay geçilebilecek olanı ...tercih listemde bir dünya iktisat wardı ama iyiki işletme olmuş iktisatta da arkadaşlarım war görüyorum derslerini...hakikaten yapamazdım...cidden zor işletmenin sözel dersleri daha fazla iktisata göre ve anlayabileceğin türden...moral verdiysem ne mutlu ...:)))

evet iktisat öyleymiş okuyan arkadaşlar var çok pişmanlar. bide normal işletme okuyan bi arkadaşım var diyoki keşke aöf işletme okusaydım aöf normale nazaran daha kolay ve 7. yılı kendisinin

teşekkkür ederim cidden moral oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…