sermaye piy dersine geçmiş yıllara bakıp mı 55 bekliyorsun bravo ben niye yapamadım ya anlamadım:uhm:ben vızelerde zor bır derse rastlamadm yanı gecmıs yıllara calısıp gayet ıyı gectı sermaye bıraz daha dusuk bklıyorum ama ondnda 55 60 cıvarında ama fınallerde nolur bılmemem ınsallah guzel gecer hepımızın kızlar ve mezun oluruz hepberaber
off ya sende bendensin desene:) inşallah bu sene mezun oluruz..
12 tanemi demekki ben iyi çalışmamışım çünkü bana hepsi yeni gibi gelmişti üzüldüm şimdi neyse finalde inşallah daha sıkı tutatrım sağol arkadaşımevet canım sınavda gecmıs yıllarda cıkmıs kac soru vr ısaretlemıstım ve 12tanesı gecmıs yıllardandı ekstra 4 5tanede tutmus ıste tahmını puan olarak yazdm yıne yazarım sonucumu
Benim de alttan bir tek Maliyet Muh.var:S
Finansal da bana kolaydı mesela.70 küsürle geçmiştim sanırım
12 tanemi demekki ben iyi çalışmamışım çünkü bana hepsi yeni gibi gelmişti üzüldüm şimdi neyse finalde inşallah daha sıkı tutatrım sağol arkadaşım
zten 3.sınıfın en zor ıkı dersı muhasebe ve fınansaldı bende muhasebeden 80le gectım ama nasıl o notu aldım hala ınanamam tamamen sansla gectım :Saruboceq:
Aynen canım benim.Çok da çalışamamıştım ama demek ki birşeyler de biliyormuşuz.Baksana:))
kızlar finansaldan özet çıkararak çalışın ben 75le geçmiştim 3.sınıfdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?