İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar aynı zamanda kpss çalışıyorum bu sene çok çalışmamız lazım..Hepinize şimdiden başarılar opuyorumnanaktan

bende aynı durumdayım hem kpss hem son sınıf dersleri
elinizde geçen yılların vize soruları var mı?

cnm o soruları e-öğrenme portalından bak orda hepsi var

ben de bankaya girmek için bu sene kesin bitirmem lazım. yaş ta tam sınırdayken girmek için telafisi yok yani. şimdiden başarılar kızlar. Allah yardımcımız olsun...

kızlar murat yayınları 2.el alabileceğimiz bir adres biliyormusnuz?
acaip stres yapıorum kızlar son seneyi geçmemiz lazım yoksa memurluk için
çok bekleriz..sizede başarılar kızlar
zemuszemus

bende işletme son sınftayım kızlarr hem okulu bitirip hemde kpss yi kazanmak için çabalıyorum.nasıl gidiyo çalışmalarr

selam,bende işletme 4. sınıftayım, tek dersten 1sene daha uzadı okulum, üstelik 50günlükte bebegım var. hem anne hem ögrenciyim yani:)

slm arkadaşlar bende işletme son sınıftayım aynı zamanda çalışıyorum da evde olsam hic ders çalışamam gerçi

ay kuzum çok kötü olmuş bi dersden kalınca bi koyuyorki çok iyi biliyorum...
4.sınıfta en zor ders nee kızlar oondan başlıyalım bari
:ecrin_bebek:

Bende işletme sondayım tek ders sermaye kaldı nasıl çalışıcam bılmıyorum sermayeyı hiç sevmıyorum kpss de gırmek ıstıyorum lısans sevıyesınde gırebılıcekmıyım acaba

ay kuzum çok kötü olmuş bi dersden kalınca bi koyuyorki çok iyi biliyorum...
4.sınıfta en zor ders nee kızlar oondan başlıyalım bari
:ecrin_bebek:

en zor su an için sermaye gıbı gelıyor dıgerlerı zorlamıyor birde muhasebe denetımı muhasebe bılmeyenler için bayagı zorluyor anlayacıgın canım

slm kızlar bende işletme 4.sınıf. geçen seneden kalanlar nasıl çalışmamaız gerek tavsiye verebilirmi??

kızlar şu muhasebe denetimine baktım biraz zor qibi bide kpss çalışcaz çıldırıcam hangine bakcaz
yaaaa murat yayınlarının kitabını al canım verdiğimiz harç yetmiyo gibi bide bu yardımcı kitaplara para bayılıozz
:gitme:

merhaba arkadaşlar bende işletme 4. sınıftayım türk dili dersinde muaf mıyım değil miyim bilmiyorum öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

kuzum daha önce almadıysan bu dersii ewet alıcaksın..
ben halkla ilişkilerden geçiş yaptığım için muafım çünkü önceden görmüştüm bu dersii..

ben muhasebe önlisans mezunuyum dikey geçişle aöf işletme bölümüne geçiş yaptım 3. sınıfta yabancı dil dersi almadım bu yıl türk dili kitabı da vardı kitapların arasında muaf olduğuma sevindim yanıtın için teşekkürler canım.

slm kızlar bende son sınıftayım ve alttanda 2 tane var kendime ait birde dükkan var şimdi inş bebekde olucak bakalım ne olcek bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…