How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

yavrucum sen çalışıon herhaldee son senenin verrdiği stres var herkes baskı yapıomafoldumben

kızlar ben de 4 .sınıftayım
canım aystea ben de halkla ilişkilerden geçtim
şu anda memur olarak çalışıyorum kızlar ben kpssye 2 ay hazırlandım illk denememde kazandım inşalah bu son sınıfta böyle olacak
bu sene benim de bitirmem lazım yüksek lisans düşünüyorum ben

aaa cnm ne şanslısın önlisans olarak girdin sanırım kpss'ye..
vizelerden sonra hemen finaller olucak 1 ayda kpss kazanılmaz çok vahim durumdayız :(

bende işletme son sınıfım kızlar
nasıl ders çalışıyorsunuz yaa ben hiç bir şey anlamıyorum :gitme:
bu sene bu sınıfı bitirmem şart

ewet kızlar neler yapıonuz yaa kmse çalışmıomu yoksa..hangi derslere çalıştınız nerdessiniz tembellik
yapmaın
kaydirigubbakcemile4

Valla arkadaşlar ben son 2 hafta çalışmaya başlıyorum. Ezber yapıyorum çünkü bilgiler taze kalsın diye. Bir de testlere ağırlık veriyorum. Hiç sene kaybım olmadı böyle çalışarak.
Şimdi 3.sınıftan da bi dersim var. Allahın izniyle bu sene bitireceğim. Hepbirlikte başaracağız...

slm.benimde alttan hiç dersim yok.kendime göre program yaptım murat yayınlarından çalışıyorum,son hafta sadece test çözücem şimdilik dersleri yarıladım yazarak çalışıyorum çünkü konular hep madde madde çok karışıyor.geçen yıl gibi finas ve maliyet yok Allahtan ama yinede zor dersler.oturup çalışın valla sallamayla olacak gibi değil

arkadaşlar size bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim statejik yönetim dersinin 2008 vize sınavında 1.soruya takıldım soru şöyle

aşağıdakilerden hangisi yönetsel startejinin özelliklerinden biri değildir?
a)amaçlara bağlı olması
b)işletmenin çevresiyle karşılıklı ilişkilerini düzenlemesi
c)işletmenin bütün finansal ve beşeri kaynaklarını uyum içinde yöneterek faaliyete geçirmesi
d)işletmenin durağan çevresi içinde faaliyet sahalarının belirlemesi
e)analiz etme sanatı olması
cevap anahtarından kontrol ettim doğru şık d fakat ben kitapta bulamadım bu konuyu, nette baktığım ders özetlerinde 1 ünitede geçiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

arkadaşlar soruma yanıt verecek kimse yokmu ?kitaplar mı değişti bu sene bilmiyorum belki de onun için bulamıyorum konuyu :((((

arkadaşlar sorumun cevabını buldum. belki merak eden arkadaşlar olabilir yeni kitap ekim 2008'de çıkmış, o konu kapsamıyor ben dikkat etmemişim demek ki geçmiş yıl sorularına çok güvenmemek lazımmış...

kızlar 3. sınıf mı 4. sınıf mı daha zor....lütfen yorum yapın...maliyet muhasebesi fena halde kasıyor beni...dersin içerisinde sözel olan ne varsa doğru yapmalıyım ki dersi vereyim...ypksa ben işlemlerde hiç birşey yapamıyorum...birde bu ders hakkında pratiği olanlar varsa yazsın lütfen.

kızlar henüz 3 kıtap bıtırdım. of of zorlanıyorum hemde nasıl. cok mu buyutuyorum gözumde ne?
vızelrın hepsınden ıyı not almalıyım kı fınalle bütte parca parca verıp kurtulacam ve mezun olucam

dirmit nasıl yani canım ya
o konu dahil mi değilmiş
ay anlamadım ben:kedi:

evt canım o konu dahil değil, kitap yeni baskı olduğu için o konu yer almıyor. ben geçmiş yıl sorularını çözerken ders kitabına not alıyorum ordan fark ettim...

kızlar ben bitirdim günde 6sa çalışarak..tekrar ediorum şuan hiç karışık deil üstüne git cnm muhakkak
3.sınıf kesinlikle daha zor

ben geçen sene işletme den mezun oldum
4.sınıf bana kolay geldi benim maliyet muhasebesi dersimde vardı 3.sınıftan ama çalıştım kolaydı insan okuyup üstüne soru çözünce kafada kalıyordu konular.
birde tam sınav zamanı şehir değiştirdik taşınma artı babama yardım ediyordum.
4.sınıf 3.sınıftan daha kolay bence..
Allah zihin açıklığı versin.
:Saruboceq:

slm kızlar bende işletme 3 e basvurdum bu yıl iki yıl işletme meznuyum urfada okudum yani şimdi aöf ten devam edicem nelere calışalım tavsiyeleriniz neler murat yayın kitaplarına önce konu sonra soruyu cözüyom bide su yönetim bilgi sistemi degişmiş soru yöntemi şimdiden çok tesekkürlerrr

Son düzenleme:
Back