How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

çalışmaya başlamadım hala içim içimi yiyooo ama halaa buralarda dolaşıomm :kedi:

Açıköğretim e öğrenme sitesinden sınavlara girin tüm ara sınavları 2005 yılından 2009 yılına kadar çıktı yapın ders ders ayırın soruların üstüne cevabını işaretleyin bol bol okuyun soruların aynısı çıkıyor arkaşım böyle mezun olmuş bende deniycem tavsiye ederim deneyin

toplaşıppp çaalışalaım artııkkk çıktıı alalım kızlar yüzdük yüzdük
kuyruğuna qeldikkk
zemuszemus

ben muhasebe önlisans mezunuyum dikey geçişle aöf işletme bölümün geçiş yaptım 3. sınıfta yabancı dil dersi almadım bu yıl türk dili kitabı da vardı kitapların arasında muaf olduğuma sevindim yanıtın için teşekkürler canım.
bende muhasebe önlisans mezunuyum gecen sene ingilizceden muaftım, türk dilinden kesin muafız dimi, ozaman kitabı niye boşa verdiler. Benim alttan tek ders finans var 48 le kaldım:(

nasıl koyuyo bende 49la sınıfta kaldığımı bilirim pof iğrençç

bende muhasebe önlisans mezunuyum gecen sene ingilizceden muaftım, türk dilinden kesin muafız dimi, ozaman kitabı niye boşa verdiler. Benim alttan tek ders finans var 48 le kaldım:(

canım kesin muafsın bu dersi almayacaksın kitapları set halinde verdikleri için öyle ben büroyu aradım türk dili dersinden muafız alttan benim de tek ders var maliyet muh. inş. bu yıl biter okul..

canım kesin muafsın bu dersi almayacaksın kitapları set halinde verdikleri için öyle ben büroyu aradım türk dili dersinden muafız alttan benim de tek ders var maliyet muh. inş. bu yıl biter okul..
canım çok teşekkür ederim, inşallah bu sene bütün dersleri veririz..

kızlar çalışmaya başladım nihayettt Muhasebe Denetimi Ve Mali Analiz zor bi ders bundan başlayın çok
karışık..Yargı yayınlarından çalışıorum ben..bu senede bu şekilde deniyim bakalım..sizin çalışmalar ne alemde kızlarr nerelerdesiniz..
bayanssulusmile

arkadaşlar siz derslere nasıl çalışıyorsunuz ?ben ders kitabı ve e-öğrenmedeki alıştırmalar, ders videolarını takip ediyorum ve geçmiş yıl testlerini çözüyorum yardımcı kitap almamı önerirmisiniz daha önce yardımcı kitapta çalışmadım alttan bi dersim var maliyet muh. ve bu yıl okul kesin bitmesi gerek fikirleriniz bekliyorum teşekkürler...

ben geçmiş yıl sorularını çıkardım isteyenlere gönderebilirim özet çıkarmayıu düşünüyorum ufak ufak.Hiçde çalışasım yok arkadaşlar yaa neden bilmem :(((

Son düzenleme:
bende pazartesi yardımcı kitap alıcam, ders kitapları cok uzun anlatıyo, kızlar ôncelikle çıkmış sorulara bakmak lazım geçen sene birebir aynıları çıkmıştı. Yazarak çalışmayı düşünüyorum ama başlayamadım hala

ben geçmiş yıl sorularını çıkardım isteyenlere gönderebilirim özet çıkarmayıu düşünüyorum ufak ufak.Hiçde çalışasım yok arkadaşlar yaa neden bilmem :(((

canım bana gönderebilirsin soruları sevinirim.benim de motive olmam lazım sıkı bi tempoyla çalışmak için ama bi türlü doğru düzgün başlıyamadım daha kafamçokkarıştı

selam arkadaşlar... benimde içimden hiç çalışasım gelmiyor. ( e moralde olmayınca :( ) ben 2 yıllık okudum. sonrada 3. sınıftan aöfye devam ettim. yardımcı kitap aldım. son senem diyemi ne aşırı bir stres oldum uufffff pffffff.... ufak ufak notlarınız olursa bana da yollaya bilirsiniz arkadaşlar..

bende 4.sınıftayım 3.sınıftan 1 dersim var 4.sınıftanda 2 dersim var nasıl bitireceğim hiç bilmiyorum benim de içimden çalışmak gelmiyo evdi işti derken zamanım kalmıyo.4 yıldır aynı sorun.allah yardımcımız olsun kızlar

merhaba kızlar:)bende son senem ve bitirmem lazım bankaya girmem için .çok hırs yaptım.inşallah hepimizde mezun oluruz bi an önce...masalsu bende 3 aylık bebegimi kaybettim.tekrardan hamile kalmak istiyorum ama önce okulumu bitirip işe girmem lazım.

kızlar ne nalet dersler vryaa sinirlerim alt üstt hangi derslere çalıştınızzz

Back