Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende muhasebe önlisans mezunuyum gecen sene ingilizceden muaftım, türk dilinden kesin muafız dimi, ozaman kitabı niye boşa verdiler. Benim alttan tek ders finans var 48 le kaldımben muhasebe önlisans mezunuyum dikey geçişle aöf işletme bölümün geçiş yaptım 3. sınıfta yabancı dil dersi almadım bu yıl türk dili kitabı da vardı kitapların arasında muaf olduğuma sevindim yanıtın için teşekkürler canım.
bende muhasebe önlisans mezunuyum gecen sene ingilizceden muaftım, türk dilinden kesin muafız dimi, ozaman kitabı niye boşa verdiler. Benim alttan tek ders finans var 48 le kaldım
canım çok teşekkür ederim, inşallah bu sene bütün dersleri veririz..canım kesin muafsın bu dersi almayacaksın kitapları set halinde verdikleri için öyle ben büroyu aradım türk dili dersinden muafız alttan benim de tek ders var maliyet muh. inş. bu yıl biter okul..
ben geçmiş yıl sorularını çıkardım isteyenlere gönderebilirim özet çıkarmayıu düşünüyorum ufak ufak.Hiçde çalışasım yok arkadaşlar yaa neden bilmem ((