- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
-
- Konu Sahibi fitvesaglikli
Var tabiki. Benim güzel minik yavrum. :)Ccelik seni tebrik ederim saat 5te kalkmanin bir sebebi var mi yoksa hep o saatte kalkar misin?
Vallahi ben ise giderkem saat 7.30da zor aciyorum gozlerimi
evet degsitirdim. Amelia ben bilmem hatirlar misin?Merhaba canım, uzun zaman oldu hatırlayamadım, nick değiştirmiş olabilir misin? Ben de biriktiremiyorum canım çünkü çalışmıyorum. Allah gönlünüze göre bir bebiş versin inşallah. Spor ben de yapmıyorum aslında kilo vermek istiyorum ama aslında bugün ben de yapayımbari. Hadi size uyayım spor yapmak olsun bugünkü işim, eve gidince en az 30 dakika spor.
oh ne guzel bir sebep keske benimde olsa oyle bir sebebim erkenden kalkar uyumasini izlerimVar tabiki. Benim güzel minik yavrum. :)
Kendisi tam bir alarm bu aralar. 5 dedim mi gözleri açıp “anneee” diye öpüp uyandırıyor. Bende el mahkum kalkıyorum. Haliyle işlerde çabuk bitiyor, günde uzuyor.
Ah o 85 cmlik çocuk kaç 85lik devirir bi bilsen. Daha erken kalkma ihtimali olmuyor o yüzden :) eğer istiyorsan inşAllah Rabbim sana da nasip etsin. Sevilen, istenen bi çocuk daha doğsun.oh ne guzel bir sebep keske benimde olsa oyle bir sebebim erkenden kalkar uyumasini izlerim
tup bebek yaptiriyorum inslalah olur canim dua et banaAh o 85 cmlik çocuk kaç 85lik devirir bi bilsen. Daha erken kalkma ihtimali olmuyor o yüzden :) eğer istiyorsan inşAllah Rabbim sana da nasip etsin. Sevilen, istenen bi çocuk daha doğsun.
Ay hadi inşallah kuzum. Dua edeceğim.tup bebek yaptiriyorum inslalah olur canim dua et bana
Teşekkür ederimOh ne ala canım, senden iyisi yok ne güzel. Temizlikten sonraki o rahatlık zaten en güzeli.
Allahim hayirlisiysa versin insallah hep boyle dua et... çakşır otu nu duydunmu bi arastir netten ..arkadasim onu sayesinde hamile kaldi uc tup tutmadi normal oldutup bebek yaptiriyorum inslalah olur canim dua et bana
Dogumdan sonra zayifladim sporda yapamadigim sarkma oldu gobekte.toparlasin diye is yaparken cok guzel terletiyo ..gunde iki fincan da cayini iciyorum...Biberiye yağını niye sürüyorsun.
caksir esim icin mi kendim icin mi canim?Allahim hayirlisiysa versin insallah hep boyle dua et... çakşır otu nu duydunmu bi arastir netten ..arkadasim onu sayesinde hamile kaldi uc tup tutmadi normal oldu
Erkek için..sperm sayısını arttırmak içincaksir esim icin mi kendim icin mi canim?
karisim yaptim canim ben caksirla esim onceden daha sık yerdi ama tup bebek surecindeyiz bu ara pek yemiyorErkek için..sperm sayısını arttırmak için
hatırladım canım, Allah gönlünüze göre bir bebiş versin inşallah.evet degsitirdim. Amelia ben bilmem hatirlar misin?
oh ne guzel bir sebep keske benimde olsa oyle bir sebebim erkenden kalkar uyumasini izlerim
bir bismillah çekip, hareketli bir müzik koyarak işe başlamaya ne dersin. ya da planlarını, yapacaklarını yazarak işe koyulmalısın.merhaba topiğiniz hayırlı olsun . Peki ya istediğiniz halde eliniz kolunuz kalkmıyorsa ?
bir bismillah çekip, hareketli bir müzik koyarak işe başlamaya ne dersin. ya da planlarını, yapacaklarını yazarak işe koyulmalısın.
Benimde halsizlik vardi kac gundur propolis e basladim yine ...bayagi dinc yapıyor tavsiye ederimmerhaba topiğiniz hayırlı olsun . Peki ya istediğiniz halde eliniz kolunuz kalkmıyorsa ?
Bilmez miyim o masa başlarını 20 yıl çalıştım. Kışın özellikle daha zor olurdu, karanlıkla git, karanlıkla gel. Şimdi çok şükür evdeyim. Sen de toparlarsın inşallah canım, mevsimsel de olbilir.yazmaya bayılırımmmm :) masa başında çalışıyorum 5 yıldır hiperaktif neşeli bir yapım vardı normalde ama zaman geçtikte haltallaştım