- 9 Ocak 2012
- 15.030
- 28.974
- 798
Kız zor durumda zaten soru sormus hemen bıtır yok nısanlın soyle böyle demeyin,
Çocuk bence denge kurmaya calısıyor ki karşısındaki kişide annesi insan ister istemez sasırır,kabullenemez.Ben cocukta bir kötülük görmedim sadece denge kurmaya calısıyor inşallah onuda başarır.Ses kaydı bir yerde cok ıyı olmus.
Kadın hasta bi doktora gozukmesı lazım o kesin.
nısanlım benı cok sevıo bende onu kımse mudahele etmedıgı zaman ufak atısmalar dısında bır sorun yok ama mudahale ettıklerı zaman bızden kotusu yok sankı dılı tutuluooooooo nasıl farkına vardırıcm nısanlımın bunu
Kadın manyak. Ne demek 2 gece ailelere dağılıp onlarla geçirmek?
Bu nasıl bir program nasıl o kadar ses kaydı yapabiliyor ki? Hngi programmış inandırıcı gelmedi... Nasıl o kadar hafıza ayırabiliyorsun?
Kadın manyak. Ne demek 2 gece ailelere dağılıp onlarla geçirmek?
Bu nasıl bir program nasıl o kadar ses kaydı yapabiliyor ki? Hngi programmış inandırıcı gelmedi... Nasıl o kadar hafıza ayırabiliyorsun?
Nısanlınızla ılgılı telefon kayıtları olayını ayrı bı kenara koy.Annesının hastalıklı ''oğluşum'' travması ile size kan kustururken, son görüşmeniz üzerine oğluşuna koşan kayınvalidenin beyanatları üstüne bide müstakbel damat adayının ısrarcı sorgusuyla manzara şudur ki, Sizin sonunuz ruhsal çöküntü, bunalım! Kayın ailenin genlerinde var uydurmasyon.. İyi düşünün iyi karar verin derim..
çok haklısınız teşekkür ederim
Olumsuz yorum yapmak istemezdim gercekten ama kayınvalidenin hastalıklı bir evlat sevgisi var.Nişanlınız bunun çokta iyi farkında olmasına rağmen ısrarla sizi sorguluyor olması Sürekli kendinizi savunmak ve aklamak zorunda kalacağınızın işareti.. Çok sağlıklı gelmedi bana.. Sizi çok yıpratabilir
öncellikle çok teşekkür ederim ..fakat biz 8 yıldır birlikteyiz ve inanın ufak tefek sıkıntılar dısında bende oda 8 yılda cok mutluyduk bır ınsanın saçma sapan yaptıgı seyler suan nerdeyse bunu bıtırıyor
ben bunu hazmedemıyorum
Sanırım tam okumadın okumadan da yorum yaptın
android telefonlarda bır program ındırıosun oyun ındırıomussun gbı dusun telefonda gorustugun kısılerın goursmelerını kaydedıyor.vakıt ayırılcak bısey deıl bız baska bısı ıcın ındırmıstık onu yaklasık 1 yıldır duruo telefonda tesaduf yanu
andorid telefonlara görüşme kaydedidici yaz çıktıgını gorurusun o zmn belkı ınandırıcı gelır:)
Ben de de var bu program. Her konuşmayı kaydediyor. Hafızası da yetiyor...Anladım bir program vasıtasıyla bu işi yaptığını onu demiyorum ki... Bir yıl boyunca bu program sürekli ses kaydedemez buna telefonun hafızası yetmez bu kısım inandırıcı gelmedi diyorum... Anlatabildim mi?
Günde yarım saat tel konuşması yapsan ooooo bi ton alan gerekir düzenli kayıt için...
Ben de de var bu program. Her konuşmayı kaydediyor. Hafızası da yetiyor...
REC diye bir program. google play den indir ve gör. Ben ne diyim ki şimdi....kaç mb tuttuğunu bilmiyorum. Dene ve gör. 40 dakikalık konuşmaları bile kaydediyor...Çok enterasan bir durum teknolojik bilgim de iyidir ama anlamsız geldi mesela 10 dk lık bir görüşme kaç mb tutuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?