işler çığırından çıkmaya başlıyor

Son durum ne peki nisanliniz ne diyo? Ne öneriyor?

Bgn nisanlimi aldım karşıma konuştum ve bitsin dedim ..herşeyin farkında olduğunu soledi artık bunlara izin vermeyecegini ve annesiylede ciddi bi şekilde konuştuğunu dile getrdi..ben hiçbirşeyin değişeceğine inanmadığını dile getirdim biraz zaman ver değişmezse tm bitir daha tek kelime demiCem dedi biraz zmn verdim tavrım belli ztn eskisi gbi olamam kimseye değişirse ne ala değişmezse işlerle kopucak.s

cok mu seviyorsun?? cok cok degilse hayatini bu sacma.sapan seylerle ugrasarak, sinirden tansiyonlarin oynayarak geçirme derim!

Allah yardımcin olsun cnm isin cok zor okadarda olmaz yani yuh artik egerki nisanlinda orta yolu bulamassa yandın

Guzel.. Bekle ve gör su an senden yana her durum zaten. Iyi olmus fark etmesi güzel bisey sevindim adına. Götürsün doktora annesini bi yandan da. Durur durur önemli bi yerde patlak verir neme lazım.

Daha nisanliyken böyleyseniz çekeceğinz var gibi geldi ,bunlar daha iyi günler iyi kavgalar.

Canım kadın resmen oğlunu kiskaniyo sana karşı doldurmaya uğraşıy o nisanlinda buna pabuç bırakırsa çok zor şahsen ben asla katlanamam seviyorum katlanirim dersende evlenince gözünün önünde oğlum beni senden daha çok seviyo sen kimsinki der gibi mıc mıc civik sevgi gosterilerine hazır ol bide sna karşı doldurma çabası daha şimdiden başlamış

cok mu seviyorsun?? cok cok degilse hayatini bu sacma.sapan seylerle ugrasarak, sinirden tansiyonlarin oynayarak geçirme derim!

Haklısınız böyle saçma devam edickse bitecek zaten mecbur deilim çalışıyorum gencim bunları yaşamaya hakkım yok üstelik haksız yere ben bi zmn verdim ve tek bir tahammülüm bile yok ne kadar sevsem bile

Guzel.. Bekle ve gör su an senden yana her durum zaten. Iyi olmus fark etmesi güzel bisey sevindim adına. Götürsün doktora annesini bi yandan da. Durur durur önemli bi yerde patlak verir neme lazım.

Canım öncelikle böyle yakından ilgilendiğin için çok teşekkür ederim..kimseye anlatamadığım için çok yanlız hissetmiştim kendimi ama sizin yorumlarınız bireylerin farkına varmaya neden oldu çok teşekkür ederim

Ya sen nasıl baş ediosun peki neler yapiosn ?nasıl sabrediosunnnn?
benim kv hasta canım hasta olduğu için duymamazlıktan geliyorum nişanlımda gereken cevabı verio cok şükür ki o herseyin farkında ve dogru olanın yanında ama ben hiç saygısızlık yapmıyorum sadece nişanlıma söylüyorum olan seyleri

hep boyle kayıtlarla mı ınanacak nişanlınız size tuaf geldi annesini kabul etmek dışında birde ayrılma fıkrı cazip geldi
...

Kaç kaç arkana bile bakma. Bu kadın hayatı zehir eder sana. Bak 43 yaşında bir ablan olarak söylüyorum, yol yakınken dön yavrum.

kv den normal degil evlilik isini iyi düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…