Evlilik iki kişilik değil önce bunu yaz bir kenara. "Bizim sorunumuz yok ama 3.şahıslar" dersen, kavgasız gününüz geçmez. Ve bir insan asla kolay kolay değişmez. Nişanlının ,doğruları göreceğini yada ona doğruları göstereceğini düşünüyorsan üzgünüm ama bu hayalden hemen vazgeç. Boşanmaların en büyük sebeplerinden biri, "değişeceğine inanmak".... Size pembe bir tablo çizmek isterdim ama maalesef. Hem evli bir bayan olarak ,ablan olarak tavsiyem hemde nice boşanma davaları görmüş avukat bir ablan olarak şunu söyleyebilirim "evlenirsen bu şekilde gidecek"
k.valide adayının tedaviye ihtiyacı var. yoksa böyle devam eder.
Nişanlıniz dinledimi kaydi
öncellikle çok teşekkür ederim ..fakat biz 8 yıldır birlikteyiz ve inanın ufak tefek sıkıntılar dısında bende oda 8 yılda cok mutluyduk bır ınsanın saçma sapan yaptıgı seyler suan nerdeyse bunu bıtırıyor
ben bunu hazmedemıyorum
Telefon kaydını dinledikten sonra ne yaptı nisnalınnısanlım benı cok sevıo bende onu kımse mudahele etmedıgı zaman ufak atısmalar dısında bır sorun yok ama mudahale ettıklerı zaman bızden kotusu yok sankı dılı tutuluooooooo nasıl farkına vardırıcm nısanlımın bunu
Onu kurabilen o kadar az ki, bdv konulari hep kv-gelin-damat üçlüsü üzerine...Nişanlınız zaten her şeyin farkında. Ama bazı erkekler anneleriyle eşleri arasında denge kurabilirken bazıları kuramaz. Denge kurabilenler ne annelerinin kalbinin kırılmasına müsaade ederler ne de eşlerinin ezilmesine izin verirler. Anlattıklarınıza göre nişanlınız bu dengeyi kuramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?