• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işler çığırından çıkmaya başlıyor

Evlilik iki kişilik değil önce bunu yaz bir kenara. "Bizim sorunumuz yok ama 3.şahıslar" dersen, kavgasız gününüz geçmez. Ve bir insan asla kolay kolay değişmez. Nişanlının ,doğruları göreceğini yada ona doğruları göstereceğini düşünüyorsan üzgünüm ama bu hayalden hemen vazgeç. Boşanmaların en büyük sebeplerinden biri, "değişeceğine inanmak".... Size pembe bir tablo çizmek isterdim ama maalesef. Hem evli bir bayan olarak ,ablan olarak tavsiyem hemde nice boşanma davaları görmüş avukat bir ablan olarak şunu söyleyebilirim "evlenirsen bu şekilde gidecek"

öncellikle çok teşekkür ederim ..fakat biz 8 yıldır birlikteyiz ve inanın ufak tefek sıkıntılar dısında bende oda 8 yılda cok mutluyduk bır ınsanın saçma sapan yaptıgı seyler suan nerdeyse bunu bıtırıyor
ben bunu hazmedemıyorum

Önceki konuyu tek okudum.allah sabr versin onrdir ya.

öncellikle çok teşekkür ederim ..fakat biz 8 yıldır birlikteyiz ve inanın ufak tefek sıkıntılar dısında bende oda 8 yılda cok mutluyduk bır ınsanın saçma sapan yaptıgı seyler suan nerdeyse bunu bıtırıyor
ben bunu hazmedemıyorum

İşte bende diyorum ki, evlilik flörte benzemez. Flörtte iki kişisiniz ama evlenince !!! O başlarda önemsemediğiniz 3.şahıslar evde sürekli kavgalara sebep olacaktır. Evlilik nasıl anlaştığınız değil, nasıl yürütebildiğinizdir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Suan hakli durumdasi de nisanlina gor iste annen ikili oynadi , benim onla sorunum yok kayit olmasa suclu olacaktim falan cok uzatma yinede .

Sizin kv nin doktora gitmesi lazım ne cins biseymis :D sende uzak dur bu çocuktan evlensen çok perişan olursun ana kuzusu çok zor hiç mutlu olamazsın diyim

Lan bu erkek anaları ne manyak lan.
Gel 2 gece bızde kal nedir adam evlenicek .
Valla böyle şeyleri çok sık görüyorum konularda anneler kafayı yemiş
Hepsindede bir kıskanclik var bu anne sevgisi değil kimse kusura bakmasın sapıklık.
Bu insanlar çocuklarının ayrı bir birey olduklarını neden idrak edemiyorlar.

Sen 2 gece bende kalırsın bahar da annesinde kalır ha:KK57:
Evcilik oynacaksiniz herhalde
Valla sizi kullanmaya çalışıyor
Hem oğlu ona tavır yapınca aramış iste sizi,sizde istediği tepkiyi vermeyince gitmiş oğluna şikayet etmiş

Nişanlın seni şimdiden eziyo ezdiriyo evlenince bu olaylar ne kadar artar varın siz düşünün. Sevgi yetmiyor bazen işte. Hayır bir de kendinizi kanıtlamak için ses kaydı yollamışsınız yazık size ya

Nişanlın daha annesi ile senin arandaki dengeyi kuramıyo, sizi birbirinize yüzgöz ettiriyo.
Daha nişanlıyken bir de...

İyi düşün derim. Evlendikten sonra "Nasıl olsa nikahladım" rehaveti de üzerine binerse...

Kız zor durumda zaten soru sormus hemen bıtır yok nısanlın soyle böyle demeyin,
Çocuk bence denge kurmaya calısıyor ki karşısındaki kişide annesi insan ister istemez sasırır,kabullenemez.Ben cocukta bir kötülük görmedim sadece denge kurmaya calısıyor inşallah onuda başarır.Ses kaydı bir yerde cok ıyı olmus.

Kadın hasta bi doktora gozukmesı lazım o kesin.

çok irrite edici allah yardımcınız olsun. saçma sapan sorun çıkarıyor. Ortada gerçek problem olsa yaratacağı yaygarayı düşünemiyorum. yolunuz çok uzun ve zor gözüküyor

nısanlım benı cok sevıo bende onu kımse mudahele etmedıgı zaman ufak atısmalar dısında bır sorun yok ama mudahale ettıklerı zaman bızden kotusu yok sankı dılı tutuluooooooo nasıl farkına vardırıcm nısanlımın bunu
Telefon kaydını dinledikten sonra ne yaptı nisnalın

Ben nişanlının annesine düşkün olduğunu düşünmedim yazdıklarından . Annesine ters tepki vermiş büyük ihtimalle o da seni aramış .

Sadece iki kisi degil, aileler de evleniyor. Hayatinizdan asla cikaramayacaginiz bu insanlar siz evlenince karismayacak mi zannediyorsunuz? Nisanlin da senin sozune inanmayan, tel kaydi ile gorusmeleri ispatladigin, kendini aklamaya ihtiyac duydugun biri... Yuzyuze konussaydin, tel kaydi olmasaydi annesi sana istedigi iftirayi atabilecek miydi? Ne desek boş. Şuan gercekler ortada. Cogu kisi ben nasil ayrilayim diye goz gore gore kendi kaderine katiyor bu insanlari. Evlenince coluk cocukla bosanmak emin ol suanki durumdan daha kolay degil...

Nişanlınız zaten her şeyin farkında. Ama bazı erkekler anneleriyle eşleri arasında denge kurabilirken bazıları kuramaz. Denge kurabilenler ne annelerinin kalbinin kırılmasına müsaade ederler ne de eşlerinin ezilmesine izin verirler. Anlattıklarınıza göre nişanlınız bu dengeyi kuramıyor.
Onu kurabilen o kadar az ki, bdv konulari hep kv-gelin-damat üçlüsü üzerine...

Nişanlınız birşeyleri kayıtlarla, şahitlerle ispatlayınca size inanacaksa işiniz zor.

Kadın şeytanın suret bulmuş hali gibi, o size rahat vermez,oğlu da çanak tuttukça huzur bulamazsınız.

İyi düşünün evililik kararınızı

Back