- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
ilginçtirki bende]İlk defa Weiss ın yorumunu beğendim sanırım[/COLOR]Ben de bu soruyu soranlara ve sorulanlara takılmıştım çünkü.. Nasıl giyinmeyi tercih edersiniz diye kadına sormak başkadır, kadn nasıl giyinmelidir diye sormak bambaşka kötü niyetli bir harekettir..
Valla keşke son cümlenizdeki gibi olsa...
Üniversitede bi kız vardı bizim,kapalı kendini daha seksi hissediyordu.
Ama ne kapanmak...Yanında çıplak bi kadın olsa ona değil,o kıza bakılırdı.
İlk defa Weiss ın yorumunu beğendim sanırımBen de bu soruyu soranlara ve sorulanlara takılmıştım çünkü.. Nasıl giyinmeyi tercih edersiniz diye kadına sormak başkadır, kadn nasıl giyinmelidir diye sormak bambaşka kötü niyetli bir harekettir..
bu arada burada bir hata var. türkiye bu ülkeler içinde olmamalıydı. çünkü türkiye bir islam ülkesi değil. laik bir ülke,cumhuriyetle yönetiliyor. maalesef hala yabancılar bizi araplarla bir tutuyor ve rejimimizide öyle sanıyor.
islam ülkesi derken yönetim rejmi değil tamamen islam dinine mensup ülkeler ele alınmış ama çok gereksiz ve saçma bi araştırma bence
kimin nasıl giyineceğine başkaları mı karar verecek
ne biçim bi soru sorulmuş öyle
ayrıca bu araştırma yapılırken ne kadar insana sorulmuştur ki toplumun çoğunluğunu yansıtmıyodur bence
bunların işi gücü yok mu bu tarz araştırmalar yapıyolar anlamıyorum
bi de şu ingiliz bilim adamlarının yaptığı abuk subuk araştırmalar var
ayrıca ben de türkiyenin bu ülkelerle sürekli yanyana gelmesinden rahatsızım
yabancılar bu ülke isimlerini yanyana gördüklerinde hepsinin birbirine benzediği algısına kapılıyolar
Onu merak etim hangi il,hangi semtler diye..
tepki olarak karl sharro tarafından yapılmış bir düzenleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?