- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
-
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Hani yorulma diye seyettimdiŞehriye mi?Sonuncu olmak için mi?
Ben yapımdan çok,çekimde ,yüklemede ,sunumda yoruluyorumHani yorulma diye seyettimdi
Sen oylamanın nasıl yapıldığını henüz anlamamışsınŞehriye mi?Sonuncu olmak için mi?
Dimi ama nevosSen oylamanın nasıl yapıldığını henüz anlamamışsınOylamada en çok bilinen veya herkesin bildiği tarifler daha çok oy alıyor Şehriye çorbasını bilmeyen yoktur.Herkeste çok sever Niye küçümsüyorsun
Beni'cim sponsorunu beğendin miHani yorulma diye seyettimdi
Aynen öyle oluyor canımDimi ama nevos
O kadar da değil artık,o kadar tarifin içinde şehriyeye oy verilir mi?Sen oylamanın nasıl yapıldığını henüz anlamamışsınOylamada en çok bilinen veya herkesin bildiği tarifler daha çok oy alıyor Şehriye çorbasını bilmeyen yoktur.Herkeste çok sever Niye küçümsüyorsun
O konuda haklisin baya ugrastiriciBen yapımdan çok,çekimde ,yüklemede ,sunumda yoruluyorum
İnan orası hiç belli olmuyorO kadar da değil artık,o kadar tarifin içinde şehriyeye oy verilir mi?.
Tesekkur ederim cnm unuttum soylemeyiBeni'cim sponsorunu beğendin mi
Ellerine sağlık canımO konuda haklisin baya ugrastiricinevos yardim eder sana yuklemede sen fotolari cek yeter
Bu arada isirgan yemegi yaptim ilk defa tadi fena degildi ispanak niyetine yedirdim esime cocuklarasonra hizimi alamayip bide boregini yaptim kiymali isirganli
Ben fazla sevmiyorum da eşim çok seviyor,buzlukta vardı,bugün ben de yaptımO konuda haklisin baya ugrastiricinevos yardim eder sana yuklemede sen fotolari cek yeter
Bu arada isirgan yemegi yaptim ilk defa tadi fena degildi ispanak niyetine yedirdim esime cocuklarasonra hizimi alamayip bide boregini yaptim kiymali isirganli
Biliyorum canımTesekkur ederim cnm unuttum soylemeyibenim markalar genelde yabanci oldugundan aklima gelmiyo sponsor
Siz corbasinimi yapiyodunuz? Ben baya ispanak tarzi pisirdim bulgurlu:) ama boregini daha cok sevdikBen fazla sevmiyorum da eşim çok seviyor,buzlukta vardı,bugün ben de yaptım
Ben de bulgurlu seviyorum canım,bizimkiler çorbasını daha çok seviyor,yağlı salçalı su yapılıp,ufak doğranmış ısırganlar kaynayan suya atılıyor,arpa şehriye gibi hamur topları yapılıp ekleniyor.Isırganı haşlayıp,mısır unu ekleyip,blendırdan geçiren de var.böreğini hiç denemedim ben de deneyeyim,güzel fikir.Siz corbasinimi yapiyodunuz? Ben baya ispanak tarzi pisirdim bulgurlu:) ama boregini daha cok sevdikbuzluga haslayipmi atiyorsun? Az haslamadan attim ben cok gecmeden cikardim iyiydi buz kokusu yoktu
Bahceden topladım eltımın orda var baya:) eldıven gıydım elıme yıkarken falanBen de bulgurlu seviyorum canım,bizimkiler çorbasını daha çok seviyor,yağlı salçalı su yapılıp,ufak doğranmış ısırganlar kaynayan suya atılıyor,arpa şehriye gibi hamur topları yapılıp ekleniyor.Isırganı haşlayıp,mısır unu ekleyip,blendırdan geçiren de var.böreğini hiç denemedim ben de deneyeyim,güzel fikir.
Buzluğa az haşlayıp attım ama senin gibi haşlamadan da atan varmış.
Bir de sen ısırganı nereden aldın,bahçeden toplananla ,pazardan alınan aynı olmuyor,hakiki ısırgan parmakları acıtıyor.
Ah kuzum keske ikram edebilme sansimiz olsaydihakkini helal et