Çorbalar İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda

O kadar da değil artık,o kadar tarifin içinde şehriyeye oy verilir mi?.

Ben yapımdan çok,çekimde ,yüklemede ,sunumda yoruluyorum
O konuda haklisin baya ugrastirici nevos yardim eder sana yuklemede sen fotolari cek yeter
Bu arada isirgan yemegi yaptim ilk defa tadi fena degildi ispanak niyetine yedirdim esime cocuklara sonra hizimi alamayip bide boregini yaptim kiymali isirganli

Ellerine sağlık canımKuzulara şifa olsun

Ben fazla sevmiyorum da eşim çok seviyor,buzlukta vardı,bugün ben de yaptım

Ben fazla sevmiyorum da eşim çok seviyor,buzlukta vardı,bugün ben de yaptım
Siz corbasinimi yapiyodunuz? Ben baya ispanak tarzi pisirdim bulgurlu:) ama boregini daha cok sevdik buzluga haslayipmi atiyorsun? Az haslamadan attim ben cok gecmeden cikardim iyiydi buz kokusu yoktu

Siz corbasinimi yapiyodunuz? Ben baya ispanak tarzi pisirdim bulgurlu:) ama boregini daha cok sevdik buzluga haslayipmi atiyorsun? Az haslamadan attim ben cok gecmeden cikardim iyiydi buz kokusu yoktu
Ben de bulgurlu seviyorum canım,bizimkiler çorbasını daha çok seviyor,yağlı salçalı su yapılıp,ufak doğranmış ısırganlar kaynayan suya atılıyor,arpa şehriye gibi hamur topları yapılıp ekleniyor.Isırganı haşlayıp,mısır unu ekleyip,blendırdan geçiren de var.böreğini hiç denemedim ben de deneyeyim,güzel fikir.
Buzluğa az haşlayıp attım ama senin gibi haşlamadan da atan varmış.
Bir de sen ısırganı nereden aldın,bahçeden toplananla ,pazardan alınan aynı olmuyor,hakiki ısırgan parmakları acıtıyor.

Bahceden topladım eltımın orda var baya:) eldıven gıydım elıme yıkarken falan
Corbası banada ıstah acıcı gelmedı pek boregı tavsıye ederım kıymayla guzel oldu

İşkembe ,kelle paça,kokoreç ,sakatat vs... yemediğim şeyler.Ama bu çorbanın seveni çoktur..@Kazen görmesin
Herzaman ki gibi güzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum

Beniciğim bu çorbayı bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Öyle de değişik hisler yaratıyor bende Ama senin çorban hakikatem tertemiz ve oldukça lezzetli görünüyor. Orada olsam yerdim yani Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…