Çorbalar İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda

Beni beni bihterim gelmişşşşşş,ellerine sağlık Beniciğim,valla harika görünüyor,sarımsak kokusu buram buram buraya kadar geldi,resmen burnumun önünden dumanı geçiyor
Sunum zaten her zamanki gibi çok hoş,kırık cam mozaik ve paşminaikisini de dükkanda satıyorum,hemen dikkatimi çekti,kendimi evimde gibi hissettim

yarışmada başarılar dilerim canım

İşkembe ,kelle paça,kokoreç ,sakatat vs... yemediğim şeyler.Ama bu çorbanın seveni çoktur..@Kazen görmesin
Herzaman ki gibi güzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum
Cok tesekkur ederim evet sevenide sevmeyenide cok ama sevmeyenlerinden aldigim begenilerde cok mutlu etti beni K Kazen cokmu seviyor yoksa buyursun ikramim olsun patrona

Cok tesekkur ederim cnm Bu sekilde tam kivaminda ve lezzetli oluyor yerdin yerdin:)

Canimmm cok tesekkur ederim ortunun adi pasminami ogrenmis oldum Antalyadaydin sen dimi? tatil bolgesindemi yasiyorsun senin tarifin ve sunumunda olmak uzere cok iddiali tarifler var hepimize basarilar

Yemeyi denedinizmi hic evde yapmasi itici gelebilir ilkbastadisardada herzaman lezzetli olmuyor yani ben tattirabilseydim keske(kendine pek bi guvenen emoji bulamadim buraya) cok tesekkurler
Aslında anneminde güzel yaptığını söylerler. Ortaokuldayken tatmıştım en son. İlk ve son oldu. Kokusu tadı değişik geliyor bana. Elinizden denerim inşallah birgün kısmet belli olmaz

Ben bayilirim bu corbaya canimm Gecenlerde yaptiydim hatta Corbalarin en zoru bence ,feci yorucu ama bi o.kadar lezzetli Canim kti yine yahu Ellerine saglik benicim ,enfes.gorunuypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…