- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Cok tesekkur ederimİşkembe ,kelle paça,kokoreç ,sakatat vs... yemediğim şeyler.Ama bu çorbanın seveni çoktur..@Kazen görmesin
Herzaman ki gibi güzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum
Cok tesekkuler cnmEllerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
Cok tesekkur ederim cnmBeniciğim bu çorbayı bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Öyle de değişik hisler yaratıyor bendeAma senin çorban hakikatem tertemiz ve oldukça lezzetli görünüyor. Orada olsam yerdim yani Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum.
Canimmm cok tesekkur ederimBeni beni bihterim gelmişşşşşş,ellerine sağlık Beniciğim,valla harika görünüyor,sarımsak kokusu buram buram buraya kadar geldi,resmen burnumun önünden dumanı geçiyor
Sunum zaten her zamanki gibi çok hoş,kırık cam mozaik ve paşminaikisini de dükkanda satıyorum,hemen dikkatimi çekti,kendimi evimde gibi hissettim
yarışmada başarılar dilerim canım
Yemeyi denedinizmi hicSevemedim gitti şu çorbayı. Elinize emeğinize sağlık. Başarılar
Cok tesekkur ederim cnm benimAynen annem usulü yapmissin canimcim.eminim ki tadi da harikadir.ellerine emegine saglik.
Cok tesekkurlerWoow çorbaya gel. .
Süper ellerine sağlık. .
Başarılar ..
Coook seviyorsun anladim benHayirrrrrrr
Bu yapilir mi bana
Aslında anneminde güzel yaptığını söylerler. Ortaokuldayken tatmıştım en son. İlk ve son oldu. Kokusu tadı değişik geliyor bana. Elinizden denerim inşallah birgün kısmet belli olmazYemeyi denedinizmi hicevde yapmasi itici gelebilir ilkbasta disardada herzaman lezzetli olmuyor yani ben tattirabilseydim keske(kendine pek bi guvenen emoji bulamadim buraya ) cok tesekkurler
Bu sevmenin disinda birseyyCoook seviyorsun anladim benbegenmene sevindim cnm cok tesekkurler
Ah insallahAslında anneminde güzel yaptığını söylerler. Ortaokuldayken tatmıştım en son. İlk ve son oldu. Kokusu tadı değişik geliyor bana. Elinizden denerim inşallah birgün kısmet belli olmaz
BendensinBu sevmenin disinda birseyy
Dedem kasapti daha cocukluktan beklerdik annem paysinda yiyelim diye kokusuna bile asigim .Ama simdi heryere guvenip alaniyrm kendi kasabinda sakatat satmiyor.
Ellerine saglik cnm
Ah ikram edebilsem keske arkadasimBen bayilirim bu corbaya canimmGecenlerde yaptiydim hatta Corbalarin en zoru bence ,feci yorucu ama bi o.kadar lezzetli Canim kti yine yahu Ellerine saglik benicim ,enfes.gorunuypr