Çorbalar İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda

Beni beni bihterim gelmişşşşşş,ellerine sağlık Beniciğim,valla harika görünüyor,sarımsak kokusu buram buram buraya kadar geldi,resmen burnumun önünden dumanı geçiyor:kk77:
Sunum zaten her zamanki gibi çok hoş,kırık cam mozaik ve paşmina:KK37:ikisini de dükkanda satıyorum,hemen dikkatimi çekti,kendimi evimde gibi hissettim:KK45:

yarışmada başarılar dilerim canım:KK19:

İşkembe ,kelle paça,kokoreç ,sakatat vs... yemediğim şeyler.Ama bu çorbanın seveni çoktur..@Kazen görmesin :eek::eek:
Herzaman ki gibi güzel bir sunum olmuş.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum :KK37::KK37::KK37:
Cok tesekkur ederim:KK200::KK200: evet sevenide sevmeyenide cok :kk77::bicak: ama sevmeyenlerinden aldigim begenilerde cok mutlu etti beni:KK36: K Kazen cokmu seviyor yoksa:KK73: buyursun ikramim olsun patrona:KK52::KK52:

Beniciğim bu çorbayı bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Öyle de değişik hisler yaratıyor bende:KK48: Ama senin çorban hakikatem tertemiz ve oldukça lezzetli görünüyor. Orada olsam yerdim yani:kk77: Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum.
Cok tesekkur ederim cnm :KK200: Bu sekilde tam kivaminda ve lezzetli oluyor yerdin yerdin:):kk77:

Beni beni bihterim gelmişşşşşş,ellerine sağlık Beniciğim,valla harika görünüyor,sarımsak kokusu buram buram buraya kadar geldi,resmen burnumun önünden dumanı geçiyor:kk77:
Sunum zaten her zamanki gibi çok hoş,kırık cam mozaik ve paşmina:KK37:ikisini de dükkanda satıyorum,hemen dikkatimi çekti,kendimi evimde gibi hissettim:KK45:

yarışmada başarılar dilerim canım:KK19:
Canimmm cok tesekkur ederim:KK200::KK200: ortunun adi pasminami ogrenmis oldum:oops: Antalyadaydin sen dimi? tatil bolgesindemi yasiyorsuno_O senin tarifin ve sunumunda olmak uzere cok iddiali tarifler var hepimize basarilar:KK36::KK36:

Yemeyi denedinizmi hico_O evde yapmasi itici gelebilir ilkbasta:110:disardada herzaman lezzetli olmuyor:KK12: yani ben tattirabilseydim keske(kendine pek bi guvenen emoji bulamadim buraya:KK48:) cok tesekkurler:KK200::KK200:
Aslında anneminde güzel yaptığını söylerler. Ortaokuldayken tatmıştım en son. İlk ve son oldu. Kokusu tadı değişik geliyor bana. Elinizden denerim inşallah birgün kısmet belli olmaz :-)

Ben bayilirim bu corbaya canimm :rolleyes: Gecenlerde yaptiydim hatta:kk77: Corbalarin en zoru bence ,feci yorucu ama bi o.kadar lezzetli :KK200: Canim kti yine yahu :rolleyes:Ellerine saglik benicim ,enfes.gorunuypr :KK19:

X