Çorbalar İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda

Ben kelle paça seviyorum ama işkembe sevmiyorumoysa ikisi de sakatat soyle bakılınca ellerine sağlık çok güzel anlatmişsin ve de yapmışsın

Ama bu tarifi ben yapmak istiyordum artik aklimdaki ikinci corbayi yapayim gecenki yarismada ilk katilanlardan oldugum icin bu sefer sonraya birakmak istemistim :)

Denemelisin nevos gerci sevmeyen asla icmem der tesekkur ederim cnm
Canım eşim hayatta içmez Ben heveslenip yapsam burnumdan getirirYok o yenir mi falan der içim kaçarÇorba ziyan olur
Nevoş niyeki ?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette var dene derim
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmem

kız nevoş işkembe içilmez mii
Ben almayayım sağol

Denemelisin nevos gerci sevmeyen asla icmem der tesekkur ederim cnm
Canım eşim hayatta içmez Ben heveslenip yapsam burnumdan getirirYok o yenir mi falan der içim kaçarÇorba ziyan olur
Nevoş niyeki ?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette var dene derim
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmem

kız nevoş işkembe içilmez mii
Ben almayayım sağol

Kuzum ellerine sağlık, ben her ne kadar sevmesemde harika gorunuyor , yarışmada başarılar dilerim

Elinize emeğinize sağlık. Bende hayattta yemem ve içmem. Ama burdada gördüğüm üzere kendi ailemde dahil seveni çok. Evde işkembe piştiği zaman ya evi terkederdim yada kendime başka yemek yapardım. Şimdi eşim çok sevmesine rağmen yılda bir kere oda annesinin yanına gittiğinde yer. yarışmada başarılar dilerim

Bizdede esim sevmez itinayla ev kokutulmadan bahcede pisiririm once mesela dun hic anlamadi koku falan tesekkur ederim

Bu gidişle biraz zor ,bu aralar yoğunum nasip canım.Sen hakkını vererek yapmışsın canım,ben yapsam da bu kadar güzel yapamam,sunumun çekimin dersen her zamanki gibi mükemmel olmuş.
Tesekkur ederim arkadasim kelle paca yaparsan eminim hakkini vererek yaparsin hem nevos Nevreste birakmaz seni azindan bi sehriye bisi kaynatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…