- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.034
-
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Kız emziklisin ,fazla durma buralarda,benim bile canım istedikız nevoş işkembe içilmez mii
Kız emziklisin ,fazla durma buralarda,benim bile canım istedi
Faydası oldu mu yalamanın,ben de yalayayımavucumu yaladım bilee
Faydası oldu mu yalamanın,ben de yalayayım
Canım eşim hayatta içmezDenemelisin nevosgerci sevmeyen asla icmem der tesekkur ederim cnm
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmemNevoş niyeki?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette vardene derim
Ben almayayım sağolkız nevoş işkembe içilmez mii
Canım eşim hayatta içmezDenemelisin nevosgerci sevmeyen asla icmem der tesekkur ederim cnm
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmemNevoş niyeki?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette vardene derim
Ben almayayım sağolkız nevoş işkembe içilmez mii
Tesekkur ederim deynepcimBen de çok severim..Bir kere yaptım daha yapmadım,başkası yaparsa yerim ancak. Ellerine sağlık ,çok güzel duruyor ,kar gibi beyaz ,temiz olmuş ,yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkurle nanaKuzum ellerine sağlık, ben her ne kadar sevmesemde harika gorunuyor , yarışmada başarılar dilerim
Bu gidişle biraz zor ,bu aralar yoğunum nasip canım.Tesekkur ederim deynepcimkelle paca kardesinide sen yaparsin artik
Bizdede esim sevmezElinize emeğinize sağlık. Bende hayattta yemem ve içmem.Ama burdada gördüğüm üzere kendi ailemde dahil seveni çok. Evde işkembe piştiği zaman ya evi terkederdim yada kendime başka yemek yapardım. Şimdi eşim çok sevmesine rağmen yılda bir kere oda annesinin yanına gittiğinde yer. yarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim arkadasimBu gidişle biraz zor ,bu aralar yoğunum nasip canım.Sen hakkını vererek yapmışsın canım,ben yapsam da bu kadar güzel yapamam ,sunumun çekimin dersen her zamanki gibi mükemmel olmuş.
Ah kuzum keske ikram edebilme sansimiz olsaydiavucumu yaladım bilee
Tesekkur ederim arkadasimkelle paca yaparsan eminim hakkini vererek yaparsin hem nevos Nevreste birakmaz seni azindan bi sehriye bisi kaynatirsin
Tesekkur ederimBen kelle paça seviyorum ama işkembe sevmiyorumoysa ikisi de sakatat soyle bakılınca ellerine sağlık çok güzel anlatmişsin ve de yapmışsın