Çorbalar İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda

Ben kelle paça seviyorum ama işkembe sevmiyorum:-)oysa ikisi de sakatat soyle bakılınca :-)ellerine sağlık çok güzel anlatmişsin ve de yapmışsın

Ama bu tarifi ben yapmak istiyordum :KK43: artik aklimdaki ikinci corbayi yapayim gecenki yarismada ilk katilanlardan oldugum icin bu sefer sonraya birakmak istemistim :)

Denemelisin nevos:kk77::kk77: gerci sevmeyen asla icmem der:KK48: tesekkur ederim cnm:KK200::KK200:
Canım eşim hayatta içmez :KK45:Ben heveslenip yapsam burnumdan getirir:63::63:Yok o yenir mi falan der içim kaçar:KK70::KK70:Çorba ziyan olur:KK45:
Nevoş niyeki :KK43:?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette var :KK70: dene derim :KK66:
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmem:KK53:

kız nevoş işkembe içilmez mii:KK53::KK53:
Ben almayayım sağol:ıslık::ıslık:

Denemelisin nevos:kk77::kk77: gerci sevmeyen asla icmem der:KK48: tesekkur ederim cnm:KK200::KK200:
Canım eşim hayatta içmez :KK45:Ben heveslenip yapsam burnumdan getirir:63::63:Yok o yenir mi falan der içim kaçar:KK70::KK70:Çorba ziyan olur:KK45:
Nevoş niyeki :KK43:?
Yahu gece vakti hiç mercimek çorbacısı yokta işkembe kelle pacacı nöbette var :KK70: dene derim :KK66:
Ben evde yapılan çorbayı içmiyorum dışarda hayatta içmem:KK53:

kız nevoş işkembe içilmez mii:KK53::KK53:
Ben almayayım sağol:ıslık::ıslık:

Kuzum ellerine sağlık, ben her ne kadar sevmesemde harika gorunuyor , yarışmada başarılar dilerim :KK36::KK36:

Elinize emeğinize sağlık. Bende hayattta yemem ve içmem.:bicak: Ama burdada gördüğüm üzere kendi ailemde dahil seveni çok. Evde işkembe piştiği zaman ya evi terkederdim yada kendime başka yemek yapardım. :olamaz:Şimdi eşim çok sevmesine rağmen yılda bir kere oda annesinin yanına gittiğinde yer. yarışmada başarılar dilerim :KK54:

Elinize emeğinize sağlık. Bende hayattta yemem ve içmem.:bicak: Ama burdada gördüğüm üzere kendi ailemde dahil seveni çok. Evde işkembe piştiği zaman ya evi terkederdim yada kendime başka yemek yapardım. :olamaz:Şimdi eşim çok sevmesine rağmen yılda bir kere oda annesinin yanına gittiğinde yer. yarışmada başarılar dilerim :KK54:
Bizdede esim sevmez:bicak: itinayla ev kokutulmadan bahcede pisiririm once:KK48: mesela dun hic anlamadi koku falan :KK49: tesekkur ederim:KK200::KK200:

Bu gidişle biraz zor ,bu aralar yoğunum nasip canım.:KK43:Sen hakkını vererek yapmışsın canım,ben yapsam da bu kadar güzel yapamam:KK45:,sunumun çekimin dersen her zamanki gibi mükemmel olmuş.
Tesekkur ederim arkadasim:KK60::KK200: kelle paca yaparsan eminim hakkini vererek yaparsin:KK200: hem nevos Nevreste Nevreste birakmaz seni azindan bi sehriye bisi kaynatirsin:KK48:

X