Yakın zamanda ev bakmamışsınız
Canım belki sana yardımcı olur tecrübelerim. Kadıköyde yaşıyorum. Burda çok fazla kentsel dönüşüm oldu. Oturduğum ev de onlardan biri. Yaklaşık 3 sene önce tamamlandı ev ve daha bu sene iskanı çıktı. İskan işleri uzun sürüyor buralarda. Zamanında çok fazla ev yapıldığı İçin belki bilmiyorum. Masrafları müteahhit karşıladı. Öyle anlaşılmıştı zamanında. İstersen sen bu durumu araştır önce. Kadıköyde o fiyata ev bulmanıza çok şaşırdım yalnız. Hem de sıfır. Bunu da bir araştır derim. E5 yakınlarında mı acaba? Belki o şekilde mümkün olabilir.Kızlar Merhaba,
Eski konularımda bahsetmiştim İstanbul'da ev bakıyoruz.
Kadıköyde sıfır bir bina bulduk. 2 bloklu site şeklinde. 1 blok komple dolmuş oturum mevcut, 2 .blokta da son 3 ev kalmış.
dün evi gördük gezdik ve biz ordayken yaklaşık 10 kişi daha görmeye geldi kapış kapış gidiyo yani anladığım.
ev şartlarımıza uyuyor sevdik. 90 m2 2+1 şeklinde fiyatta 550 bin civarı. 3. kat bu arada.
herşey okey ama sorun şu ki iskan yok. 2 aya alınacak deniyor ama güvenemiyoruz.
bu kadar insan nasıl güvendi aldı onu da bilemiyoruz.
doğalgaz aktif halde. elektrik su şantiyeden kullanılıyo şeklinde.
şimdi napıcağımızı çok şaşırdık bu evi kaçırmak istemiyoruz. bu şartlarda böyle bi daire bulmak imkansız çünkü nerdeyse.
ama aileler iskansız eve de sıcak bakmıyor.
iskansız evde oturan var mı ? internette hep oyalıyolar diye okudum senelerce iskanı olmayan evler var.
ayrıca zora sokup iskan alcaz hadi çıkarın 50 bin verin falan deniyomuş yoksa iskan almıyorum deniyomuş.
acil karar vermemiz lazım açıkçası 3. katı kaçırmak istemiyoruz napalım sizce yorumlarınız çok önemli.
teşekkür ederim.
Sormayın bizde bu hataya düştük her fatura dönemi bir gerilim stres.İskansız ev mi? Dinlen dinlen kaç, koşarak kaç, sürünerek kaç ama kaç!
fatura çok yüksek geliyor, her ay polemik yaşanıyor, elektrik saati taktırıyorsun saçma sapan hesaplanıyor. Ben bütün gün evde yokum daha bana 80 TL elektrik faturası gelmedi hep 200 üzeri. Yaptığım bir şey de yok yani.
ve gerçekten oyalanıyorsunuz biz evi tuttuğumuzda 2 aya alacaklardı iskanı, 1 sene oldu ne gelen var ne giden.
giriş kat alın ama iskanınız olsun gerçekten başınız çok ağrır.
Biz iskansz ev aldik.acikcasi bilemedik kimsede uyarmadi acemiligimize geldi.neyse iskan durumu %90 onaylandi 1 aya kalmaz iskan alinir dediler bizzat belediyeye gidip sormuştum.son olarak muteahhitin halletmesi gerekiyormus Ama muteahhit ugrasmadi baya bi oyaladi 2 bucuk sene oldu iskan alinmadi ve elektrik su faturalari 2 katı geliyor. Suan evi satiliga koyduk en kisa zamanda satilsinda kurtulalım diye dua ediyoruzKızlar Merhaba,
Eski konularımda bahsetmiştim İstanbul'da ev bakıyoruz.
Kadıköyde sıfır bir bina bulduk. 2 bloklu site şeklinde. 1 blok komple dolmuş oturum mevcut, 2 .blokta da son 3 ev kalmış.
dün evi gördük gezdik ve biz ordayken yaklaşık 10 kişi daha görmeye geldi kapış kapış gidiyo yani anladığım.
ev şartlarımıza uyuyor sevdik. 90 m2 2+1 şeklinde fiyatta 550 bin civarı. 3. kat bu arada.
herşey okey ama sorun şu ki iskan yok. 2 aya alınacak deniyor ama güvenemiyoruz.
bu kadar insan nasıl güvendi aldı onu da bilemiyoruz.
doğalgaz aktif halde. elektrik su şantiyeden kullanılıyo şeklinde.
şimdi napıcağımızı çok şaşırdık bu evi kaçırmak istemiyoruz. bu şartlarda böyle bi daire bulmak imkansız çünkü nerdeyse.
ama aileler iskansız eve de sıcak bakmıyor.
iskansız evde oturan var mı ? internette hep oyalıyolar diye okudum senelerce iskanı olmayan evler var.
ayrıca zora sokup iskan alcaz hadi çıkarın 50 bin verin falan deniyomuş yoksa iskan almıyorum deniyomuş.
acil karar vermemiz lazım açıkçası 3. katı kaçırmak istemiyoruz napalım sizce yorumlarınız çok önemli.
teşekkür ederim.
Iskansiz evi bir cok kisiye satarlar haberiniz olmaz,tapusuz ev alinir mi ,
Arsa tapusu bin kisiyecsatilir belli olmaz
O arsa tapusu,daireye iskan olunca donuyor ,Iskan farklı tapu farklı
Evi aldığımız gün tapuyu aldık
Elektrik su hep mesken olarak kullanıyoruz fazla ödeme yok
2 yıldan sonra iskan aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?