İskansız ev mi? Dinlen dinlen kaç, koşarak kaç, sürünerek kaç ama kaç!
fatura çok yüksek geliyor, her ay polemik yaşanıyor, elektrik saati taktırıyorsun saçma sapan hesaplanıyor. Ben bütün gün evde yokum daha bana 80 TL elektrik faturası gelmedi hep 200 üzeri. Yaptığım bir şey de yok yani.
ve gerçekten oyalanıyorsunuz biz evi tuttuğumuzda 2 aya alacaklardı iskanı, 1 sene oldu ne gelen var ne giden.
giriş kat alın ama iskanınız olsun gerçekten başınız çok ağrır.
Tapusu varsa sorun olmaz. Müteahhit almazsa ilerde toplaşıp alırsınız iskanı. Elektrik suya gelincede saat taktırın nasıl hesaplanacagni ögrenin kendiniz hesaplayıp verin parayı
Bu arada ev cok uygun kadıköye göre süphelendm suan
Yokya bi binanin 90bin civarıdıs herkata bölceksiniz. Bence kacirmayın .şantiye elektrk suyu oldugu icin normale göre daha fazla gelmez elektrk. Dedgm gbi saat taktircksiniz 100 tlyeelektrik yüksek gelir diye okudum ama bu kadarını beklemiyodum
off ya içim sıkıldı
tapusu var kat mülkiyeti falan var kredi çekerken sorun olmaz falan denildi
ama ilerde kendimiz almak istesek de çok pahalı rakamlar çıkıyomuş şaştık kaldık
Yokya bi binanin 90bin civarıdıs herkata bölceksiniz. Bence kacirmayın .şantiye elektrk suyu oldugu icin normale göre daha fazla gelmez elektrk. Dedgm gbi saat taktircksiniz 100 tlye
Evi yatırım amacı ile almıyorsanız ve uzun yıllar oturmayı düşünüyorsanız alın derim.
işte bu bizi korkutuyor güvenemiyoruz sonra bi anda çıkarın 100 bin verin deseler insan cinnet geçirirbizim karşı bina öyleydi yıllarca uğraştılar en sonunda alınacağı zaman daire başı ciddi paralar ödediler. şu anda fiyatı uygun ama sonrasında da harcama yapacağınızı düşünün
Kızlar Merhaba,
Eski konularımda bahsetmiştim İstanbul'da ev bakıyoruz.
Kadıköyde sıfır bir bina bulduk. 2 bloklu site şeklinde. 1 blok komple dolmuş oturum mevcut, 2 .blokta da son 3 ev kalmış.
dün evi gördük gezdik ve biz ordayken yaklaşık 10 kişi daha görmeye geldi kapış kapış gidiyo yani anladığım.
ev şartlarımıza uyuyor sevdik. 90 m2 2+1 şeklinde fiyatta 550 bin civarı. 3. kat bu arada.
herşey okey ama sorun şu ki iskan yok. 2 aya alınacak deniyor ama güvenemiyoruz.
bu kadar insan nasıl güvendi aldı onu da bilemiyoruz.
doğalgaz aktif halde. elektrik su şantiyeden kullanılıyo şeklinde.
şimdi napıcağımızı çok şaşırdık bu evi kaçırmak istemiyoruz. bu şartlarda böyle bi daire bulmak imkansız çünkü nerdeyse.
ama aileler iskansız eve de sıcak bakmıyor.
iskansız evde oturan var mı ? internette hep oyalıyolar diye okudum senelerce iskanı olmayan evler var.
ayrıca zora sokup iskan alcaz hadi çıkarın 50 bin verin falan deniyomuş yoksa iskan almıyorum deniyomuş.
acil karar vermemiz lazım açıkçası 3. katı kaçırmak istemiyoruz napalım sizce yorumlarınız çok önemli.
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?