- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
şuan hala iskansız mı eviniz. çeşitleri olduğunu sanmıyorum. sizin eve sonradan iskan alınmıştır muhtemelen
doğru söylüyosunuz bugün akşam gidip sormayı düşünüyoruz açıkçası hani akşam vakti gidip kapı çalmak alacaklı gibi biraz abes olacak ama denemekte fayda vardiğer oturan kişilerle konuşsanız
belki onların bildiği güvendiği bir şey vardır ,
Bina olarak almanız gerekiyor bizim aldıgımız evinde yoktu sonradan alındıpeki boş daire var ise nasıl oluyor veya almak istemeyen var ise ? sanırım bütün dairelerin katılması lazım çünkü. ortak bi karar verilemezse kendi başımıza alabilir miyiz kendi dairemiz için ?
Hala iskansız kimsede alalım demiyorşuan hala iskansız mı eviniz. çeşitleri olduğunu sanmıyorum. sizin eve sonradan iskan alınmıştır muhtemelen
Ben oturmaya basladiktan sonra 7.ayda iskan cikti uzayabiliyor sadece santiye oldugu icin ortak odusuyosunuzKızlar Merhaba,
Eski konularımda bahsetmiştim İstanbul'da ev bakıyoruz.
Kadıköyde sıfır bir bina bulduk. 2 bloklu site şeklinde. 1 blok komple dolmuş oturum mevcut, 2 .blokta da son 3 ev kalmış.
dün evi gördük gezdik ve biz ordayken yaklaşık 10 kişi daha görmeye geldi kapış kapış gidiyo yani anladığım.
ev şartlarımıza uyuyor sevdik. 90 m2 2+1 şeklinde fiyatta 550 bin civarı. 3. kat bu arada.
herşey okey ama sorun şu ki iskan yok. 2 aya alınacak deniyor ama güvenemiyoruz.
bu kadar insan nasıl güvendi aldı onu da bilemiyoruz.
doğalgaz aktif halde. elektrik su şantiyeden kullanılıyo şeklinde.
şimdi napıcağımızı çok şaşırdık bu evi kaçırmak istemiyoruz. bu şartlarda böyle bi daire bulmak imkansız çünkü nerdeyse.
ama aileler iskansız eve de sıcak bakmıyor.
iskansız evde oturan var mı ? internette hep oyalıyolar diye okudum senelerce iskanı olmayan evler var.
ayrıca zora sokup iskan alcaz hadi çıkarın 50 bin verin falan deniyomuş yoksa iskan almıyorum deniyomuş.
acil karar vermemiz lazım açıkçası 3. katı kaçırmak istemiyoruz napalım sizce yorumlarınız çok önemli.
teşekkür ederim.
Yakın zamanda ev bakmamışsınıziskan olayı değil ama yine de anlatayım,
2002 yılında 20 milyara ev aldık (milyardı değil mi?) tapusuz!
aynı sizinki gibi tapular hemen verilecek! denildi, tabi ki verilmedi.
müteahhit ile arsa sahibi arasında anlaşmazlık olmuş birbirlerine dava açmışlar vs olan biz zavallılara oldu.
en son tapuları alabilmek için her daire 30.000 tl daha ödedi ( ödendiği zaman bir ev parasıydı)
çok yüksek bir tutar veriyorsunuz, almışken içinizde şüphe kalmayacak bir ev alın.
(konyada 550.000 tl ye muhteşem evler var yahu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?