Isınma sorunu

karamelcikolata

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
479
1.035
35
Konuyu kısaca anlatacağım hanımlar. Biz bu yaz yeni bir binadan ev satın aldık (bunu belirtmemin sebebi daha önce kullanılmış bir ısınma sisyemi yok merkezi, soba vs) Doğalgaz sokağımıza yeni geldi ama binadakiler kaç kez konuşmamıza ramen oralı olmadığı için içeri alamıyoruz. Küçük bebeğim var elektrikli ısıtıcılarla idare etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar malum kış geldi çattı.
Sizden 30 m2 bir oda için ısıtma önerisi istiyorum. Klima almak istiyoruz ama fiyatlar malum çok arttı. Düşer diye beklesek kış bitecek. Başka bir çözüm yolunda bulamadık. Üstüne birde şu elektrik zammı geldi şimdi elektrikli ısıtıcı dan kaynaklı fatura ikiye katlanacak. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Not: Birde ısıtmada klima kullananlar nasıl memnunmusunuz ve faturalar ne alemde onlarıda belirtirseniz sevinirim. Bu arada çok soğuk bir ilde yaşamıyoruz öyle eksileri falan görmüyor burası genelde.

klıma ısıtır ama cooook fatura gelır
heryere dıp bucak halı acın gerekırse ust uste
yenı bınanın sogugu cok kotu oluyor sızı bu sene zorlayacak maalesef

Keşke doğalgaza geçebilseniz klima ısıtıyor ama çok da aman aman değil yani. Bu devirde adamakıllı ısınmak gerçekten büyük rakamlardan geçiyor hangi ısınma sistemi olursa olsun

Diğer daireler nasıl ısınıyor hiçbir ısıtma aracı olmayan evde insanlar neden oturuyor
Elektrikli ısıtıcı klima vs kullanıyorlar. Zaten binanın yarısı daha satılmadı boş müteahhitte ben klimalı sattım beni alakadar etmez deyip işin içinden çıktı geri kalan daireleri satma derdinde diğerleride oralı değil işte böyle

Mutlaka baca olan oda vardır ya delik açılmamıstır bence. Bi komsulara sorun herkes neyle ısınıyo ki?
Yok yapılmamış. Binanın yarısı boş zaten diğerleriyle konuştuk elektrikli ısıtıcı klima vs kullanıyorlar. Doğalgaz yanaşmıyor kimse.

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun, bizim burada doğalgaz dahi yok bu sebeple yaz-kış klima kullanıyoruz biz memnunuz ama klima fiyatları arttı ve enerji tüketimi olarak en performanslı klimayı bile alsanız yeni binanın duvarlarını ısıtmak kolay olmadığından, bebeğiniz de varmış klima sizi elektrik sarfiyatı olarak üzebilir.

Baca yok diyorsunuz, bizim buralarda klima kullanmayanlar kış mevsiminde kullanmayı düşündükleri odanın dışa bakan duvarlarından birine baca deliği açtırıyor ve soba borularıyla baca yapıyorlar, sizin için de en makulü sanki soba gibi duruyor.
Örnek olsun diye bir görsel bırakıyorum, bizim buralarda bunlar çoğaldı.

Klima ile ben ısınamıyorum yazında sevmem ztn tıkanıyorum bebekle zor olur nemi dengeleyemezsiniz
Fan fln da olmaz sanki
Ya soba için çözüm yada iyi bir radyatör olabilir biz radyatör kullanmistik soğuk bir ilde yaşıyorduk
Soba da lodosun olduğu bir yerde zor çok dikkat etmeniz gerek
Koctas tarzi marketlerde çeşitli modeller oluyor baktınız mı?
Belki m2 açısından bir çözüm uretilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…