Işin içinden kim çıkacak

mzbnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
99
20
98
34
Kayseri
slm kızlar sizden yardım bekliyorum yazacağım şeylerde siz olsanız ne yapardınız. anlatacağı şeyşer hep bir zincir halinde ıvf yöntemi ile bir çocuk sahibi oldum (yani paralı):) +çok küçük bir ilçede (iş gereği) beğenmediğim bir evde oturuyorum+evin kötü olduğu gibi komşumdan da memnun değilim benle çok uğraşıyor anlatmaya kalksam yaptıklarını romanı bırakın ansiklopedi olur:)+ilçede eğitimde ii değil evladım 4 yaşında yani okul kapıda geldi.
1-beğendiğim evin kirası biraz yüksek eşim karşılayamamaktan dert yanıyor dişimizi sıkalım bu evde oturalım kendi evimize çıkalım diyor ben komşumdan ötürü strese girdim vücudumda garip kızarıklıklar oluşuyo stresten hertürlü hastalığa yakalanıyorm hemen çıkalım istiyorum
2-evkladımı burda okula göndermek istemiyorum farklı bir ilçeyte gitmek orda1. sınıfa başlasın diyorum
3-bir çocuk var 1.5 sne kadar bakmak istiyorum alacağım parayla hem ev kirasını karşılar diyorum eşim parasını biriktirsin ama 2.çocuk düşünüyoruz onada para lazım bide 2. yi hemen istiyorduk ki bu bakıcı işi çıkakana kadar yani çocuk işi suya düşüyorşimdiii dişimi sıkayım ailem içn kendimi feda edip bu evde oturrayım yok evden çıkıp 3 sene sonra başka bir ilçeye çocuk için gideyimmi (burda eşimi feda edeceğiz)yada evladıma kardeşi erteleyecekmiyiz bekliyorum siz olsanız ne yapardınız

Yerinde olsam biraz disimi sikar kendimi iyice toparlayip hem evimi alirdim hemde 2. Dogururdum...

arkadaşım bence maddi zorluklar sıkıntıyı tetikliyor.bakın o bebeğe sonrada 1 sene sonra hamıle kalım 5 altı aylık olunca bırakırsınız olmazmı hemde o komşulardan kurtukmuş olursunuz allah vermsin kötü komşu ev sahibi yaparmış derler doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…