Herkese merhaba, evet konumu görünce belki bu da dert mi diyeceksiniz ve belki de haklısınız ama artık içimi dökmek istiyorum.
6 ay önce evlenip başka bir ülkeye geldim. (Birleşik Arap Emirlikleri) Ülke değiştirmeye hevesliydim ama böyle tahmin etmemiştim. Geldiğim yerde eşim hariç hiç bir tanıdık yok ve demografi çok karışık olmasına rağmen çoğunluğu Pakistan ve Hint yoğunluklu daha sonra Araplar, Filipinliler ve azınlık olarak da Avrupa'lılar var. Türk ise yok denecek kadar az. Özellikle benim yaşadığım lokasyon turistik bölge olduğu için daha önce karşılaştığım 1 2 kişi günübirlik gelmişti.
Burda işe girip çalışmak istiyorum ama ne kadar başvuru yaptıysam da geri dönüş olmadı oysa ki çok güzel güncel bir portfolyo hazırlamıştım ama şirketler başvurumu görüntülemiyor bile gibi hissediyorum. Bu arada Mimarım ama okurken açıktan 2.diplomamı almıştım Emlak Yönetimi bölümünden. Artık ev hayatı aşırı sıkıcı 4 duvar bir tanecik konuşabileceğim komşum bile yok dil probleminden (benim İngilizcem iyi ama diğer milletlerin kadınları bilmiyor). Canıma tak etti ve Emlak işlerine başvurdum geçen hafta bir kaçından dönüş oldu. Burda tanıştığım 2 3 Türk kadın da Emlak sektöründe çalışıyor. Ama eşim istemiyorum dedi sebebi de ofisteki arkadaşının kuzeni de burda Emlakçı olarak çalışmaya gelmiş ama ev gösterirken yerli Araplardan biri ahlaksız teklifte bulunmuş, kız da ülkesine geri dönmüş. Ben bu hikayeye pek inanmadım. Bence kıskandığı için böyle diyor erkeklere ev gezdirmemi istemiyor ama artık kendi paramı istediğim gibi harcamak ve çevre edinmek istiyorum. Cidden 25 yaşındayım ve evde hiç bir şey yapmadan geçip giden günlerime üzülüyorum. Hareketsizlik ve stres de pcos'umu daha çok etkiliyor. Çocuk sahibi olmak istiyordum ama o konuda da şu an kafam karışık mentalimi düzeltmem gerekiyor ki çocuk olursa ona da faydalı olabileyim. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız tavsiyelerinizi bekliyorum.