Adam da inşaat işinde doğru mu eee tamam bulur sana bir iş. Yabancı olarak iş bulmak genel olarak kolay değil, ilk işini eşin bulur sonra CVne ekleyerek gidersin zaten. Belki Arapça da kaparsın.
Valla şu kadar soyleyeyim bu saydıkların arasında sadece Lübnan farklı, o da gayet modern bir toplumken b.k çukuruna doğru yuvarlandığı için, bir nevi Türkiyenin gelecekteki hali. Kalan ülkelerde de kültür, Arapca diyalekti, gelir duzeyi ve de egitim düzeyi farklı olabilir ama ortak külture bakarsan kadınların toplumda çöp kadar degeri var. Senin adam Avrupalı olabilir ama düz Arap erkeği dediğin insan kadinı insan yerine dahi koymaz, kafasına esince şiddet uygular. Yazdığın her ulkeden insanlar tanıyorum ve bunu net yazıyorum, arap kültürü hakkında hayallere kapılma şeker kız yoksa seni orda çiğ çiğ yerler. Sen, o yaşadığın cilalı, pahalı gokdelen nerden geldi sanıyorsun mesela, eee Afganlı Paki asyalı işciler berbat şartlarda yaşıyor, kölelik ediyor inşaatlarda calışıyor. Araplar yüze güler ama parası olanın yüzüne güler, fakir Müslümanlari da köle edinir. Arap erkeği de toplum içinde sakin durur ama tek başına kalınca saldırıverir. Arap kadını da kocamı sen ayarttın der. O yüzden ordaki kimseye çok güvenme derim, kocan akıllı bak onu iyice dinle. Arapları geç orda Hintli var Paki var onların da ne halt yediği belli değil başına iş gelmesin diye konuşmuş adam.