- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
Sizin de Allah yardımcınız olsun bide hamileymişsiniz çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızdaAman Allahim resmen ama resmen ayni kaderin bi farkli versiyonunu yasiyormusuz... Benimki de gideli 7 ay olacak ve annesi asiri dolduruyo. Senin en azindan annen var benim o da yok ve ayri evde degil ayni evdeyim ustune ustluk hamileyim... Hergun kavga kavga hamileligimdende bisey anlamadim ha cok sukur ben bosaniyorum kurtuluyorum anakuzusu ve ruh hastasi ailesinden rabbim yardimcin olsun ne diyeyim
Akıllı ol kaynananın taktiğini uygula canım.Öncelikle biraz uzun olacak ama içimi dökmek istiyorum. Ben başka bi şehre gelin geldim. Babam rahmetli. Eşimin küçük 2 kardeşi var biri 19 biri 12 yaşında. Kayımvalidemlerin aynı apartmanda 2 dairesi var, birinde kendileri oturuyor diğerinden de kiracıyı çıkarıp bizi oturttular. Derdim o an başlamış oldu. Balayına gittik, sürekli aramalar, napıyorsunuz demeler. Derken Evlendikten 1.5 ay sonra eşim askere gitti, terör olmayan bi doğu şehrine. Asteğmen oldu, ev tutmadık orduevinde kalıyor ben de gidip geliyorum yanına. Ama kayınvalidemlerle değil annemle kalıyorum döndüğüm zaman. Buna acaip bozuluyorlar ama karıştırmıyorum. Zaten hayatımızın her an içindeler. Geçen hafta eşim 10 günlüğüne izin aldı geldi. Evimize gittik, son 5 gün annem de geldi. Fakat kendi evimizde bir gün bile oturamadık. Geldiğimiz andan itibaren, sürekli kayınvalimdeydik. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Annemle kocamla bi kere gezemedim. Yemeğe çağırdı çıktık, sonra çaya bize indiler. Hergün böyle geçti. Bir kere onlara kahvaltıya çıkmadım diye annesi ağladı ben oğlumu göremicek miyim diye. İyi de engel olmadım ki. Hakkım yok mu benim kocamla başbaşa kahvaltı yapmaya? Çağırmadan etmeden çoluk çocuk toplayıp soluğu bizde alıyor ve yatak odama kadar giriyor sormadan. Duştan çıktım giyineceğim, bi baktım arkamdan geliyor bişeybişey sorcam diye.. Sürekli onları çağırmaya yada onlara çıkmaya mecbur muyum? Eşimle kötü ayrıldık, sebebi de ben annesini ağlatmışım. Ağladı dediği şeyi de gördüm yüzü buruştu gözünden yaş akmadı. Çok uyanık. Askerden önce de sonra da hep bizimle yaşamak, bizle organizasyon yapmak istiyor. Yalnız çıkarsak laf çarpıyor eşimi etkiliyor. Kiraya çıkmak istiyorum çok şükür durumumuz var ama izin vermiyorlar, eşimi dolduruyorlar ev varken kira verilir mi diye. Ben bu kadınla napacağım? Nasıl baş edeceğim? Asker diye yapıyordur demeyin, daha balayında başladı bu olaylar.
Ev varken kira verilmez tabi oturduğunuz evı kiraya versin kirasını da size versin istediğiniz eve çıkın. Sinir bozucu!!!Öncelikle biraz uzun olacak ama içimi dökmek istiyorum. Ben başka bi şehre gelin geldim. Babam rahmetli. Eşimin küçük 2 kardeşi var biri 19 biri 12 yaşında. Kayımvalidemlerin aynı apartmanda 2 dairesi var, birinde kendileri oturuyor diğerinden de kiracıyı çıkarıp bizi oturttular. Derdim o an başlamış oldu. Balayına gittik, sürekli aramalar, napıyorsunuz demeler. Derken Evlendikten 1.5 ay sonra eşim askere gitti, terör olmayan bi doğu şehrine. Asteğmen oldu, ev tutmadık orduevinde kalıyor ben de gidip geliyorum yanına. Ama kayınvalidemlerle değil annemle kalıyorum döndüğüm zaman. Buna acaip bozuluyorlar ama karıştırmıyorum. Zaten hayatımızın her an içindeler. Geçen hafta eşim 10 günlüğüne izin aldı geldi. Evimize gittik, son 5 gün annem de geldi. Fakat kendi evimizde bir gün bile oturamadık. Geldiğimiz andan itibaren, sürekli kayınvalimdeydik. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Annemle kocamla bi kere gezemedim. Yemeğe çağırdı çıktık, sonra çaya bize indiler. Hergün böyle geçti. Bir kere onlara kahvaltıya çıkmadım diye annesi ağladı ben oğlumu göremicek miyim diye. İyi de engel olmadım ki. Hakkım yok mu benim kocamla başbaşa kahvaltı yapmaya? Çağırmadan etmeden çoluk çocuk toplayıp soluğu bizde alıyor ve yatak odama kadar giriyor sormadan. Duştan çıktım giyineceğim, bi baktım arkamdan geliyor bişeybişey sorcam diye.. Sürekli onları çağırmaya yada onlara çıkmaya mecbur muyum? Eşimle kötü ayrıldık, sebebi de ben annesini ağlatmışım. Ağladı dediği şeyi de gördüm yüzü buruştu gözünden yaş akmadı. Çok uyanık. Askerden önce de sonra da hep bizimle yaşamak, bizle organizasyon yapmak istiyor. Yalnız çıkarsak laf çarpıyor eşimi etkiliyor. Kiraya çıkmak istiyorum çok şükür durumumuz var ama izin vermiyorlar, eşimi dolduruyorlar ev varken kira verilir mi diye. Ben bu kadınla napacağım? Nasıl baş edeceğim? Asker diye yapıyordur demeyin, daha balayında başladı bu olaylar.
Sen de uyanık ol.Eşin şu an asker.İster istemez duygusal bir yoğunluk yaşıyor.Olayları yansıtma.En azından şikayet ederek yansıtma.Annen rahat vermiyor veya bezneri şey söylemek yerine,canım seninle biraz başbaşa kalalım mı de.Kayınvalidenede güzel dille hayır demesini bil.Öncelikle biraz uzun olacak ama içimi dökmek istiyorum. Ben başka bi şehre gelin geldim. Babam rahmetli. Eşimin küçük 2 kardeşi var biri 19 biri 12 yaşında. Kayımvalidemlerin aynı apartmanda 2 dairesi var, birinde kendileri oturuyor diğerinden de kiracıyı çıkarıp bizi oturttular. Derdim o an başlamış oldu. Balayına gittik, sürekli aramalar, napıyorsunuz demeler. Derken Evlendikten 1.5 ay sonra eşim askere gitti, terör olmayan bi doğu şehrine. Asteğmen oldu, ev tutmadık orduevinde kalıyor ben de gidip geliyorum yanına. Ama kayınvalidemlerle değil annemle kalıyorum döndüğüm zaman. Buna acaip bozuluyorlar ama karıştırmıyorum. Zaten hayatımızın her an içindeler. Geçen hafta eşim 10 günlüğüne izin aldı geldi. Evimize gittik, son 5 gün annem de geldi. Fakat kendi evimizde bir gün bile oturamadık. Geldiğimiz andan itibaren, sürekli kayınvalimdeydik. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Annemle kocamla bi kere gezemedim. Yemeğe çağırdı çıktık, sonra çaya bize indiler. Hergün böyle geçti. Bir kere onlara kahvaltıya çıkmadım diye annesi ağladı ben oğlumu göremicek miyim diye. İyi de engel olmadım ki. Hakkım yok mu benim kocamla başbaşa kahvaltı yapmaya? Çağırmadan etmeden çoluk çocuk toplayıp soluğu bizde alıyor ve yatak odama kadar giriyor sormadan. Duştan çıktım giyineceğim, bi baktım arkamdan geliyor bişeybişey sorcam diye.. Sürekli onları çağırmaya yada onlara çıkmaya mecbur muyum? Eşimle kötü ayrıldık, sebebi de ben annesini ağlatmışım. Ağladı dediği şeyi de gördüm yüzü buruştu gözünden yaş akmadı. Çok uyanık. Askerden önce de sonra da hep bizimle yaşamak, bizle organizasyon yapmak istiyor. Yalnız çıkarsak laf çarpıyor eşimi etkiliyor. Kiraya çıkmak istiyorum çok şükür durumumuz var ama izin vermiyorlar, eşimi dolduruyorlar ev varken kira verilir mi diye. Ben bu kadınla napacağım? Nasıl baş edeceğim? Asker diye yapıyordur demeyin, daha balayında başladı bu olaylar.
Ne demek kardeşim bende kadınım nihayetinde senin de mutlu olmanı isterim elbette.
bunu söylediğimiz zaman da itiraz ediyor babası. hatta sinirleniyor. annesi de ben evladımı yanımda istiyorum diyor.. sanırım ben annemin üvey evladı filan oluyorum bu durumdaEv varken kira verilmez tabi oturduğunuz evı kiraya versin kirasını da size versin istediğiniz eve çıkın. Sinir bozucu!!!
Tubacım böyle şeyleri kafana takma takarak mutsuz olursun eşini de mutsuz edersin. Ben sana diyeceğimi dedim.bunu söylediğimiz zaman da itiraz ediyor babası. hatta sinirleniyor. annesi de ben evladımı yanımda istiyorum diyor.. sanırım ben annemin üvey evladı filan oluyorum bu durumda
Ayy sinir bozucular biz yumurtadan çıktık güzelim bi onların evladı var sinir oldumbunu söylediğimiz zaman da itiraz ediyor babası. hatta sinirleniyor. annesi de ben evladımı yanımda istiyorum diyor.. sanırım ben annemin üvey evladı filan oluyorum bu durumda
Zeki kadınsınız vesselam :)Mor_cicek Birde aklıma gelmişken ben kv çok severim sayıda hürmette asla kusur etmedim.Yeni evliyken eşim sanki ben yapmam demişim gibi anneme hizmet edeceksin görevin dedi.
Ben her halukarda ben hizmetçimiyim diyebilirdim ama demedim aksine köpek gibi iş yaptım Kv ben iş yaptıkça elini bişeye sürmez oldu yam gelip yattı sadece. Biz evimize döndük 1 hafta sonra Kv aradı artık benim yakınımda oturun sizi çok özlüyorum size burdan ev alayım vs dedi.
Eşim de annesine "ben seni çok iyi anlıyorum ama benim karım hizmetçi değil sen kendine paranla uşak tut ben karımı size kullandırmam'' dedi
Oysa ben "Aşkım keşke öyle demeseydin yazık kadına istersen gidelim annenle oturalım ben hepinize bakarım" dedim
Aslın da öyle bişey yok tabi
Eşim de ben mülayim oldukça sessiz kaldıkça "annemlere fazla yüz vermeye gelmez sonra tepene çıkar gerektiği zaman sana bişey derse cevabını ver" der ama ben kv hiç saygısızlık yapmadım halada sever sayarım kendisini zaten o da bana bişey demez suratımdan anlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?