- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbi akrabam arkadaşımız yok bu şehirde. Nasıl yalnız kalabilirimAnnen de düğünü yapıp gidecekti. Neden siz de kaldı? Başka odada olması birşey ifade etmiyor aynı çatı altindasiniz htta annen düğüne gelmeyecekti.
Sende koçan yokken kendi evinde kalsanız ne olur?
Kaynanan gel dese gitme, sana gelse sona de müsait değilim de.
Bu şartlar altında kayinvalidenin de dibinizden ayrılmaması normal.Ben çağırmadım. Dediğim gibi bi düğün için kayınvalidemin telefon telefon üstüne çağırması sonucu geldi. Ama o da geldiğine pişman oldu tabi
Yalnız bırakmıyor. Onlarda kalmamı istiyorBir de siz neden kendi evinizde yaşamıyorsunuz? Eşiniz yokken onlara düzeninizi ogretirdiniz.
Evlenecek yasa gelmiş kocaman kadınsın, ben evimi özledim artık burada kalmak istiyorum ama gocebe gibi bir aşağıya bir yukarıya değil, diyeceksin.Yalnız bırakmıyor. Onlarda kalmamı istiyor
Anneme düşkünümdür ama eşimin yanına gitmediğim zamanlar anneme gelmem tamamen kayınvalidemin hayatımıza müdahalesine katlanamamam ve bu şehirde hiçbi akraba arkadaşımın olmamasıEvlenecek yasa gelmiş kocaman kadınsın, ben evimi özledim artık burada kalmak istiyorum ama gocebe gibi bir aşağıya bir yukarıya değil, diyeceksin.
Zaten üst kattasiniz güvenlik problemi de yok dersin. Biraz da eşine söyle orada kalmak onlarla da vakit geçirmek istiyorum ama kendi evimizde uyumak orada oturmak istiyorum, düzenimi özledim de. Onlara söyler o da kabul ederler.
Bana eşiniz ne kadar anne meraklısı ise sizde o kadarsiniz gibi geliyor.
Kayinvaliden kendi kendine bundan vazgecmeyecek, sen emek vereceksin, sınırlarını öğreteceksin. Yasamadigin yerde arkadaşının olmaması da normal.Anneme düşkünümdür ama eşimin yanına gitmediğim zamanlar anneme gelmem tamamen kayınvalidemin hayatımıza müdahalesine katlanamamam ve bu şehirde hiçbi akraba arkadaşımın olmaması
bayaa. bende kimsemin olmadıgı bir şehirde yalnız kalıyorıum.Hiçbi akrabam arkadaşımız yok bu şehirde. Nasıl yalnız kalabilirim
Evlenecek yasa gelmiş kocaman kadınsın, ben evimi özledim artık burada kalmak istiyorum ama gocebe gibi bir aşağıya bir yukarıya değil, diyeceksin.
Zaten üst kattasiniz güvenlik problemi de yok dersin. Biraz da eşine söyle orada kalmak onlarla da vakit geçirmek istiyorum ama kendi evimizde uyumak orada oturmak istiyorum, düzenimi özledim de. Onlara söyler o da kabul ederler.
Bana eşiniz ne kadar anne meraklısı ise sizde o kadarsiniz gibi geliyor.
ne kadar güzel yazmışsın..parmaklarına saglık :)Kayinvaliden kendi kendine bundan vazgecmeyecek, sen emek vereceksin, sınırlarını öğreteceksin. Yasamadigin yerde arkadaşının olmaması da normal.
Gerekirse eşinin akrabalarindan genç olanlarla görüş, kafana uyan birilerini bul, onlarin arkadaslariyla tanis, bir kursa bi yere git. Böyle böyle çevre edin. Esin döndüğünde sihirli değnek yokki hayatını degistirsin.
Hem anlattığın kayinvalide uzağa taşınsan da sen böyle kacak oynadığın için yine rahat bırakmaz. Hatta uzaksın diye bu sefer yatıya gelmeler başlar.
Ben olsam evimde kalır, sınırları belirler kendime çevre edinmeye bakardım. Zaten kursa gideceğim, arkadaşım gelecek, temizlik yapacağım, bugün yorgunum der yavaş yavaş mesafeni koyarsın. Aksi halde orada misafir gibi olur geldiğinde de rahat bırakmazlar
Laf anlayan bi kayınvalide için tüm dedikleriniz çok mantıklı. Ama işte benimki anlamıyor. Eşimi dolduruyor. Bişey desek, ay aşkolsun deyip aynı şekilde devam ediyor. Saf ayağına yatıyor. Surat asıyorum konuşmuyorum kesinlikle üstüne alınmıyor. 50 kere bizi uyandırma dememize rağmen halen uyandırır mesela sabah erkenden..Kayinvaliden kendi kendine bundan vazgecmeyecek, sen emek vereceksin, sınırlarını öğreteceksin. Yasamadigin yerde arkadaşının olmaması da normal.
Gerekirse eşinin akrabalarindan genç olanlarla görüş, kafana uyan birilerini bul, onlarin arkadaslariyla tanis, bir kursa bi yere git. Böyle böyle çevre edin. Esin döndüğünde sihirli değnek yokki hayatını degistirsin.
Hem anlattığın kayinvalide uzağa taşınsan da sen böyle kacak oynadığın için yine rahat bırakmaz. Hatta uzaksın diye bu sefer yatıya gelmeler başlar.
Ben olsam evimde kalır, sınırları belirler kendime çevre edinmeye bakardım. Zaten kursa gideceğim, arkadaşım gelecek, temizlik yapacağım, bugün yorgunum der yavaş yavaş mesafeni koyarsın. Aksi halde orada misafir gibi olur geldiğinde de rahat bırakmazlar
Ben cesaret edemiyorum malesefbayaa. bende kimsemin olmadıgı bir şehirde yalnız kalıyorıum.
Evet ama annem çok başka bi kadın, bi akraba düğününe davet edilince geldi ve evdeyken hep gitti biz yalnız kalalım diye başka odada oturdu. Zorla getirirdim yanımıza. Hoş, zaten evde duramadık devamlı kayınvalidedeydik
edeceksin. evlenmeye cesaret eden tek evde de kalır. koskaca kadınsın. korkarsın yeri gelir sabaha kadar oturursun. ama evindir bilirsin.Ben cesaret edemiyorum malesef
Hak veriyorum özledi diyorum, daha sonra askerden öncesinde de aynı bu şekilde yaşananlar aklıma geliyor bu sefer deli oluyorum yine aynıları olacak diye. Bilmiyorum valla kahvaltıya çıkmadım diye neden ağlar ki insan. Ben söz filan da vermemistim üstelik oğlu çıkmıştı engel olmadım. Çok zormuş aynı yerde yasamakOlsun hayatım, kayınvalide böyle bakmıyor işte olaya. Gece olunca herkes evinde nasılsa gündüz göreyim oğlumu demiştir.O da bi yönden haklı. Evlat, e şu zamanda asker beklemek ona da zor. Sen şu ilk zamanlar senin annen benim annem olaylarına hiç girme, sonra unutulmaz bunlar. Oğluna yedirip içirmek istemiştir. Güzellikle hallet işlerini ki sonra taşınmak istediğinde kötü niyetli görünmeyesin. Kadın her şekilde becerir istediğini almayı ama güzellikle olsun.
Hak veriyorum özledi diyorum, daha sonra askerden öncesinde de aynı bu şekilde yaşananlar aklıma geliyor bu sefer deli oluyorum yine aynıları olacak diye. Bilmiyorum valla kahvaltıya çıkmadım diye neden ağlar ki insan. Ben söz filan da vermemistim üstelik oğlu çıkmıştı engel olmadım. Çok zormuş aynı yerde yasamak
Ama kayınvalidemlerle değil annemle kalıyorum döndüğüm zaman