Evet ama annem çok başka bi kadın, bi akraba düğününe davet edilince geldi ve evdeyken hep gitti biz yalnız kalalım diye başka odada oturdu. Zorla getirirdim yanımıza. Hoş, zaten evde duramadık devamlı kayınvalidedeydikE başbaşa kalmaksa olay, son 5 gün için eşinin de anneni sıkıntı etmesi lazım. Ben şahsen annemi de çağırmazdım. Yeni evlisin ve topu topu kaç kere görüşebiliyorsun. Annen sizde olunca kayınvalidenin de kendi çocuğunu görmek için bu kadar tepinmesi çok haklı
Ben çağırmadım. Dediğim gibi bi düğün için kayınvalidemin telefon telefon üstüne çağırması sonucu geldi. Ama o da geldiğine pişman oldu tabi10 günün son 5 günü annenizi cagiriyorsaniz sizde başbaşa kalmaya o kadar meraklı değilsiniz demek. Zaten eşiniz yokken annende kalıyormussunuz.
E senin anne de onun ki değil mi derler.
İkiniz de hatalisiniz. Şu durumda sizinde söylenmeye pek hakkınız yok.
Eşin de seni seviyorsa emin ol başta dırdır eder ama baktı kız elden gidiyor kabul ederdi. Ben evlendiğimde kayınpederin 16 tane dairesi vardı. Ben hep kirada oturdum. Ha biz ayrı şehirdeydik ama şehirlerin arası 70 km ve biz gezici işte çalışıyoruz. Yani ayda bir iki kere gittiğim eve kira ödedim. Eşime biraz yüz versem, babasının dairesine yerleşirdi. Asla taviz vermedim. Eşimin ailesini çok severim. Ama benim için mahremiyet ve özel alan çok çok önemlidir.Ayrı ev diye çok ağladım ama eşimi sevdiğimden göz yumdum. Nuh dediler peygamber demediler
Haklısınız, kesinlikle elden gidiyormuşum gibi hissettirmeliymişimEşin de seni seviyorsa emin ol başta dırdır eder ama baktı kız elden gidiyor kabul ederdi. Ben evlendiğimde kayınpederin 16 tane dairesi vardı. Ben hep kirada oturdum. Ha biz ayrı şehirdeydik ama şehirlerin arası 70 km ve biz gezici işte çalışıyoruz. Yani ayda bir iki kere gittiğim eve kira ödedim. Eşime biraz yüz versem, babasının dairesine yerleşirdi. Asla taviz vermedim. Eşimin ailesini çok severim. Ama benim için mahremiyet ve özel alan çok çok önemlidir.
Olan olmuş artık. Şimdi mevcut duruma göre değerlendirme yapmak lazım.Haklısınız, kesinlikle elden gidiyormuşum gibi hissettirmeliymişim
Mesele 10 gün olsa ederim. Ama askerden önce de, balayında da durum buydu ve 4 ay sonra kesin dönüş yapınca da aynısı olacak. Huylu huyundan vazgeçer miSiz zaten esınızın yanına gıdıp gelıyormussunuz
Annenızde kalıyormussunuz
10 gun ıdare edemedınız mı ? Ayrıca hakketten kadında cocugunu ozluyor olamaz mı
Annen de düğünü yapıp gidecekti. Neden siz de kaldı? Başka odada olması birşey ifade etmiyor aynı çatı altindasiniz htta annen düğüne gelmeyecekti.Evet ama annem çok başka bi kadın, bi akraba düğününe davet edilince geldi ve evdeyken hep gitti biz yalnız kalalım diye başka odada oturdu. Zorla getirirdim yanımıza. Hoş, zaten evde duramadık devamlı kayınvalidedeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?