işin içinden çıkamıyorum

tatlikis bu çocuk biranönce evlenmek mi istiyor istetmek mi istiyor.bunları diyor mu

dün uzun bir mesaj yazdım şimdilik böle idare edelim sen işe girersin bende çalışıyorum zaten işe girince ben babama sölerim ailerle tanışma olur sonra daha raht oluruz bizden mutlusu olmaz dedim
beni anla biraz dedim

bu kurduğum cmlerler bişey demedi zaten bana deediği bbana söle demiyorum ben biraz daha erken gelmeni istiyorum o kadar diyo canım.
Işyerinin orya geldi 12 d eçıkıcam konuşucaz 1 saat

evet burcum,
bu sözlerini tekrarla konuşmanda sürekli,doğru olan bu çünkü..
sırasıyla;işe başlasın,ailelere söylensin,isteme olayları da sonrasında..
sende her fırsatta çık görüş bibeemma.s

yani buluşmaya mı daha erken gelmeni istiyor
ya iyi bişe aslında seni çok çok görmek istiyor ne güzel

canım konunu yenı gordum..

bence kaana ıs bulmadan babanın karsısına cıkarsanız olumsuz cevapla karsılasma ıhtımalınızın cok yuksek oldugunu soyle..

ama bı yandan da babana ufaktan cıtlat bı erkek arkadasın oldugunu ve babandan gızlı bulusmak ıstemedıgını nıyetınızın cıddı oldugunu askerden yenı geldıgını ve ıs aradıgını ıs bulup bazı seylerı duzene soktuktan sonra da ıstemeye geleceklerını falan anlat..ama mutlaka babandan gızlı bırsey yapmak ıstemedıgını yarın bırgun baskasından degılde senden duymasını sıtedıgını soyle..

hakkınızda hayırlısı olsun canım..

son durum yazıyorum

canım çarşamba günü öğlen geldiğinde dedi işte taamam kabul ediyorum 12-4 buluşma saatini ama bir şartım var akşam arabayla geldiğimde görücem seni çıkarsın o zaman dedi yok dedim bak yine olmuyor dedi söznde durmaıyorsun dedi bitsin o zaman dediğinde dünya başıma yıkıldı dedi 1,5 senedir konuşuyoz ben hep söle sizinkilere dedim bilsinler dedim ama sen oralı bile olmadın dedi yani aha fazla vakit geçirmek istiyorum ne var bunda ya dedi ben aşırı seviyorum sürekli seninle olmak istiyorum bu aşırı sevdğimden dedi ama bendeki sevgiyi sende göremiyorum dedi bend eolur mu öle şey dedim
ya kızlar bide dün buluştuk ilk başta çok sıkıldım yanında ama sonradan geçti bu acaba yaşadığuımız sorunlardan mıdır yoksa soğuyor muyum?hep evlilik üzerine konuştuk geçim durumundan konuştuk çocuk felan bide diyorki ben senin anneni almam eve diyor bende senin annen almam dedim olur benim içn sorun değil dedi işte aslında birşeyler yapmak istiyorum ama herşey güzel olur diye uğraşıyorum dedi ailen bilsin sonuçta biz burda gönül eğlendirmiyoruz ciddiyiz dedi annesi işte ablasından sorunlu sanırım biraz ablan başına buyruk acaba burcuda öle mi dedmiş sevgilim yok anne değil melek gibi kız valla annemle tanıştırmak istiyorum diyo acaba annesi mi istedi yoksa kendisi mi sölüyor dedim belki annen tanışmak istemicek oda tanışmak istemese telefonda konuşmak istemezdi merak etme dedisengözlerimebaksanab

Senin anneni almam eve dedi ve sen de sen ne diyorsun diyeceğine, inatlaşıp o zaman ben de seninkini almam dedin ve sen bunda hiç bir tuhaflık görmüyor musun?

Ay Burcu iyi misin sen?

Senin anneni almam eve dedi ve sen de sen ne diyorsun diyeceğine, inatlaşıp o zaman ben de seninkini almam dedin ve sen bunda hiç bir tuhaflık görmüyor musun?

Ay Burcu iyi misin sen?

görüyorum aileler olmadan olmaz canım o işin esprisiydi olur mu öle şey

heheh yok canım olur mu öle şeyy hiç oda biliyor yane.ee ne düşünüyorsun bakalım yazdıklarım halkkında canım

Az daha uğraşırsan kıvama gelecek diye düşünüyorum en azından artık benim dediğim olacak, asarım, keserim, höt zöt demiyor, 12-4'ü de kabul etmiş. Şu arabayla gelme olayında biraz cıvıtmış yine :1rolleyes: ama o da halledilmeyecek bir sorun değil. Yalnız sen ailene açılma konusunda onun önce iş bulma şartında diret.

inşallah canım evet o çok ii oldu yani neydi öle benim dediğim olcak en son kararı ben verrim felan
ya aslında kimileri diyor ii bişey seni görmek istiyor diye ama olmayıncada olmuyor onu diretmem lazım evet ama kendiside sölüyor zaten işm olmadan nasıl gelim felan diye bir sinirle sölüyor sonra geçiyor normale dönüyor deli sevgilim benimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…