Merhaba bu sene mühendislikten mezun oldum ve 2 aydır iyi bir yerde staj yapıyorum bu 2 ay o kadar zor geçti ki bir türlü alışamıyorum çünkü aklımda hep başka şeyler var. Bu bölümü okuduğum için çok pişmanım sürekli bunu düşünüyorum. Bilgisayar başına her geçtiğimde ağlamaktan bir şey öğrenemiyorum. 1 ayda 4 kilo vermişim çünkü sadece sigarayla beslenmeye başladım iştahım o kadar kapalıki. Ailem öğrendikçe işi seveceğimi düşünüyor ama ben bu işi 35 sene yapacağımı düşündükçe deliriyorum. Tekrar sınava hazırlanıp sevdiğim bir bölüm okumak istiyorum ama ailemden çok utanıyorum o kadar maddi destekleri emekleri çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çevrem sürekli mis gibi iş yaparsın yaparsın gibi tepkiler veriyor ama yapamıyorumki işte bu mesleğe dair bir idealim yok bir hedefim yok. Okurken de defalarca bırakmaya yeltendim ama hep bir vazgeçiş sonum böyle oldu. Stajdaki alanımı değiştirmeye çalışıyorum buna da olduğun yer çok iyi öğren diyip izin vermiyolar. Çok sıkışmış hissediyorum