Ömer eşimin ismi zaten koyamam onu. Önerilerde çoğu kişi Ömer demişte.
Bakalım ne çıkacak.
Sanki muhabbet kuşuna isim koyuyor FikoAy yok artık. Lakabla isim bulmak da ilginçmiş..
Eşim okulda o isimle dalga geçerler diye bir sürü ismi veto etmişti..
İnsan düşününce hakveriyor. Çocuk sonra isyan etmesin ona göre bu işi eşine bırakma..
Ben de kisa isimler sectim birlikte kullanmak icin ama sonradan tek isme dustuk :) biz tek isme dusunce (ikinci ismi), kv de tek isme dustu (ilk ismi - kp ismi)
Ahaha bu isim olayi yillar sonra bile can yakar.
Bizim bir arkadaş oğluna ikinci isim olarak kendi adını koymuştu :)Ömer eşimin ismi zaten koyamam onu. Önerilerde çoğu kişi Ömer demişte.
Bakalım ne çıkacak.
Emir kağan oğlumun adı :)Ben biraz sert tınılı ve kısa isimleri beğeniyorum erkek isimlerinde. Mert, Batu, Bora, Kaan, Mete gibi. Sağlıklı doğumlar dilerim. :)
valla yaa millet ne yapacagi sasirdi artıkÇok mu yaramazlar?
Ben de Kerem ismindekileri çok yaramaz diye duymuştum.. Ama seviyorum Kerem ismini..
Konu sahibi;
Oğluma isim koyunca farkettim ki bir Ömer patlaması olmuş aklında bulunsun. Bir hastaneye gitsek bir sürü Ömer ... çıkıyor. Geneli 2 isimli zaten..
Emir, Efe vs. istememiştim çok var diye. Okulda ne yapacak bu çocuklar? Artık nasıl denk geldiyse..
Eşim yok demez demin soyledm kulupte kızlar boyle dıyo diye, olur neden olmasın bir kere seslenirsin ikimiz birden bakarız diyoYabancılar gibi babasının da ismini taşısın
Çok mu yaramaz oluyolar :)Serkan sercan efe filan koymada .. burada cinnet geciriyorum diye konu actigini goruruz yoksa :))
Emir kağan oğlumun adı :)
Göktuğ da çok hoş :) dimiSanki muhabbet kuşuna isim koyuyor Fiko
Muhtemelen Gökalp koyacağım ben içime sinen bir isim bulamazsam. Eşimin söylediklerini direk eledim zaten
İlginç ama guzel :)Bizim bir arkadaş oğluna ikinci isim olarak kendi adını koymuştu :)
Göktuğ arkadaşımın oğlunun ismi o da hoşuma gitmişti. Aslında uzun isim sevmem daha böyle söylenişi kolay, kısa olsun isterim ama bakalım.Göktuğ da çok hoş :) dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?