İsim ?

Bu sene moda olan isimler; Yamaç, Ayaz, Uraz/Uras/Aras, Eymen, Kayra, Poyraz,Miraç, Asaf/ Ali Asaf, Çınar, Toprak.
Ben beğenmiyorum ama belki siz beğenirsiniz, instagram butiklerini takip ediyorum da bebek şekerleri falan için. Bu isimlerden çok çok fazla.

Serkan sercan efe filan koymada .. burada cinnet geciriyorum diye konu actigini goruruz yoksa :))

Sanki muhabbet kuşuna isim koyuyor Fiko
Muhtemelen Gökalp koyacağım ben içime sinen bir isim bulamazsam. Eşimin söylediklerini direk eledim zaten

Ben de kisa isimler sectim birlikte kullanmak icin ama sonradan tek isme dustuk :) biz tek isme dusunce (ikinci ismi), kv de tek isme dustu (ilk ismi - kp ismi)
Ahaha bu isim olayi yillar sonra bile can yakar.

Biz 2 isim koyduk da ne oldu? Genelde ilk ismiyle sesleniyoruz..

Ömer, yiğit, ege / efe , emir, mustafa, ali, kerem ilk aklıma gelenler
İkili isimlerden yusuf ali çok hoşuma gitmişti.

şimdiki modern isimler gerçekten sıkıcı gelmeye başladi.. heveslenerek beğendiğim bir sürü isimler ayni koyuyorlar eymen efe ege... gibi ...
aras ayaz bile dahil sıkıcıı şimdi de bakiyorum aras ayaz çook...
şimdilerde yabanci isime kaydılarrr..
ben eski isimleri beğenmeye başladim durum böle görünce..
valla bi araştirmak lazim..
ben oğlum olursa Ali koymak istiyorum.. eşim mustafa diyoo.. Mustafa Ali olsun diyo onu da ben beğenmiyorum

valla yaa millet ne yapacagi sasirdi artık

Göktuğ da çok hoş :) dimi
Göktuğ arkadaşımın oğlunun ismi o da hoşuma gitmişti. Aslında uzun isim sevmem daha böyle söylenişi kolay, kısa olsun isterim ama bakalım.
Bir ara da Erkin ismini beğeniyordum. Bağımsız düşünen ve davanan demekmiş. Tabi çok amca ismi gibi geldi sonradan ama bilemiyorum

Aslında isim çok detaylı düşünülmesi gereken bir durum...Türkçe isim mi istiyorsunuz ,dini mi daha modern mi bence önce buna karar verin içinizde o zaman daha rahat bulursunuz:) Mesela ben sahabe ve peygamber isimlerini sevdiğim için dini isim tercih ettim ve araştırmamızda daha kolay oldu eşimle:) Bir de iki isim seviyorum ondan iki isim tercih ettik :) oğlumun ismi Mustafa Hamza... Ayrıca sevdigim isimler Ahmet Furkan,Eyüb Ensar, Ömer Faruk,Yusuf Eren... Bu arada rabbim saglicakla kavuştursun inşallah:)

mustafa ali kaan ömer efe emir sinan hüseyin altay yusuf ibrahim süleyman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…