Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanımsizin önerilerinizi bekliyorum
Aynen benmde arkadas koydu oğluna. Miraç seviyodum onuda diğeri koydu. Siraç'ı da...Şaka gibi çevremdekiler hep erkek doğurup isimleri kaptılarGöktuğ arkadaşımın oğlunun ismi o da hoşuma gitmişti. Aslında uzun isim sevmem daha böyle söylenişi kolay, kısa olsun isterim ama bakalım.
Bir ara da Erkin ismini beğeniyordum. Bağımsız düşünen ve davanan demekmiş. Tabi çok amca ismi gibi geldi sonradan ama bilemiyorum
Görkem i de düşünmüştük ama anlamı biraz tereddütte koydu beni. Görkemli bi oğlum olursa nazar ederler kenafirlerTürkçe isim olması benim ilk tercihim.
Mete
Tuna
Görkem
Altuğ
Aras
Uras
Görkem i de düşünmüştük ama anlamı biraz tereddütte koydu beni. Görkemli bi oğlum olursa nazar ederler kenafirler
agâh isminden ne cikar dersinPars, Demir, Sarp aşırı karizma o isimle holding yöneticisi ya da rock gitaristinden aşağısı kurtarmaz
Çok merak ettimBiz kizımda benim ismime yakın bir isim koymuştuk,birde ikinci ismi var
Şimdi oğlum olacak,yine iki isim seçtik ilk ismi eşimin ismine benziyor,ikincisi Kaan olacak kısmetse.
Birde soy isimle ünlü ünsüz uyumuna dikkat ettik.
Çok zorlanmadık acıkçası.
Talha en başından beri aklımda. Hatta diyordum acil doğuma alınırsam en olmadı Talha koyarım diye. Bakalım öneriler için tesekkür ederim♡ sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah.Utku, kaan, kerem, talha, rüzgar, ayaz aklıma gelenler. Bende bunlardan birini koyucam. Rüzgar ismine pek rastlamıyorum o yüzden tercihim o olucak sanırım.
Talha ismi tok ve çok karizma geliyo bana ben de çok seviyorum fakat eşim pek yanaşmadı.. Belki sadece kulağına okutabiliriz.Talha en başından beri aklımda. Hatta diyordum acil doğuma alınırsam en olmadı Talha koyarım diye. Bakalım öneriler için tesekkür ederim♡ sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah.
Yok artik bu kadar olur. Ben de hamileyken ogrencilerimi dusunmustum ve ben de erkek olursa asla baran ve batuhan koymam demistim bu isimdeki butun ogrenciler cok fenaydı. Demekki sadece bana denk gelen bir tesaduf degilmis :)Ben öğrencilerimden yola çıkarak isim koyacağım. Aynı isimden onlarca öğrenci tanıdım hepsi de birbirine benziyor karakter olarak.
Baran, Alperen, Batuhan, Poyraz isimleri asla koymayacağım isimler mesela
EYMEN ismi de güzel anlamı daMerhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanımsizin önerilerinizi bekliyorum
biz Mete Can koyduk.Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanımsizin önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?