İsim ?

Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanım:bicak: sizin önerilerinizi bekliyorum :KK200:

Yusuf Faruk ve Kerem ismini seviyorum

Türkçe isim olması benim ilk tercihim.

Mete
Tuna
Görkem
Altuğ
Aras
Uras

Göktuğ arkadaşımın oğlunun ismi o da hoşuma gitmişti. Aslında uzun isim sevmem daha böyle söylenişi kolay, kısa olsun isterim ama bakalım.
Bir ara da Erkin ismini beğeniyordum. Bağımsız düşünen ve davanan demekmiş. Tabi çok amca ismi gibi geldi sonradan ama bilemiyorum :KK70:
Aynen benmde arkadas koydu oğluna. Miraç seviyodum onuda diğeri koydu. Siraç'ı da...Şaka gibi çevremdekiler hep erkek doğurup isimleri kaptılar :KK70: Alparslan koymak istiyor eşim, hevesi kalmasın diye kimliğe yazdırırız ama kullanmam:/ ağır isim ya... bense isim bulamıyorum bir türlü. Hepsi çok güzel çünkü :))

Görkem i de düşünmüştük ama anlamı biraz tereddütte koydu beni. Görkemli bi oğlum olursa nazar ederler kenafirler :KK70:

Görkemli bir çocuk olsun ne güzel işte.
Allah'a emanet kuzularımız.
Sağlıkla alın kucağınıza

Biz kizımda benim ismime yakın bir isim koymuştuk,birde ikinci ismi var

Şimdi oğlum olacak,yine iki isim seçtik ilk ismi eşimin ismine benziyor,ikincisi Kaan olacak kısmetse.
Birde soy isimle ünlü ünsüz uyumuna dikkat ettik.
Çok zorlanmadık acıkçası.

Utku, kaan, kerem, talha, rüzgar, ayaz aklıma gelenler. Bende bunlardan birini koyucam. Rüzgar ismine pek rastlamıyorum o yüzden tercihim o olucak sanırım.

Biz kizımda benim ismime yakın bir isim koymuştuk,birde ikinci ismi var

Şimdi oğlum olacak,yine iki isim seçtik ilk ismi eşimin ismine benziyor,ikincisi Kaan olacak kısmetse.
Birde soy isimle ünlü ünsüz uyumuna dikkat ettik.
Çok zorlanmadık acıkçası.
Çok merak ettimo_O

Utku, kaan, kerem, talha, rüzgar, ayaz aklıma gelenler. Bende bunlardan birini koyucam. Rüzgar ismine pek rastlamıyorum o yüzden tercihim o olucak sanırım.
Talha en başından beri aklımda. Hatta diyordum acil doğuma alınırsam en olmadı Talha koyarım diye. Bakalım öneriler için tesekkür ederim♡ sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah.

Talha en başından beri aklımda. Hatta diyordum acil doğuma alınırsam en olmadı Talha koyarım diye. Bakalım öneriler için tesekkür ederim♡ sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah.
Talha ismi tok ve çok karizma geliyo bana ben de çok seviyorum fakat eşim pek yanaşmadı.. Belki sadece kulağına okutabiliriz.
Amin inşallah, size de sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. Allah huzurla büyütmemizi nasip etsin inşallah..

Ediz (en sevdiğim karizma isim)
Demirşah( heybetli bir söylenişi var)
Tuna( entellektüel çağrışım yapıyor)
Göktuğ( değişik naif )
Koray( havalı)
:halay:

Ben öğrencilerimden yola çıkarak isim koyacağım. Aynı isimden onlarca öğrenci tanıdım hepsi de birbirine benziyor karakter olarak.
Baran, Alperen, Batuhan, Poyraz isimleri asla koymayacağım isimler mesela :KK70:
Yok artik bu kadar olur. Ben de hamileyken ogrencilerimi dusunmustum ve ben de erkek olursa asla baran ve batuhan koymam demistim bu isimdeki butun ogrenciler cok fenaydı. Demekki sadece bana denk gelen bir tesaduf degilmis :)

Bir de ben cevremde hic tanimadigim bir isim olsun ki onyaegi veya izlenim olusmasin zihnimde istedim. O yuzden Defne koydum. Hic o isimde birini tanımamıştım. Ama sonra diziler sag olsun isim patladi gitti etraf defnecik kayniyor artik :(

Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanım:bicak: sizin önerilerinizi bekliyorum :KK200:
EYMEN ismi de güzel anlamı da

Eski türkçe kökenli isimler daha anlamlı geliyor bana nedense ben olsam asla arapça kökenli isim düşünmem :anne:

başıma bir şey gelmeyecekse elit kesimin koyduğu zottirik isimleri sevemiyorum.. ares, hades, ateş, tül, tüy, böcek..

Ömer, Ege, Efe türevi isimleri güzel buluyorum.

biz Mete Can koyduk.
aklımda olan bazı isimler şunlardı
Uraz
Yavuz
Bilge
Orhun
Tuğra

Back
X